Annonce
Læserbrev

Indflydelse. Hvorfor bruge sin fritid på det organisatoriske arbejde i politik?

I forbindelse med corona og den efterfølgende økonomiske krise har vi lokalt lagt et stort arbejde i at komme med ideer og udarbejde egentlige forslag til brug både i kommunen og på Christiansborg.
Annonce

Læserbrev: Når man fortæller, at man arbejder organisatorisk med politik, er reaktionen ofte: Hvorfor gider du da det, hvad får du ud af det o.s.v.?

I et parti som Venstre er svaret ganske enkelt - fordi det giver indflydelse. Med vores 12 vælgerforeninger spredt ud i kommunen er der kort vej til indflydelse.

I forbindelse med corona og den efterfølgende økonomiske krise har vi lokalt lagt et stort arbejde i at komme med ideer og udarbejde egentlige forslag til brug både i kommunen og på Christiansborg.

Udover de næsten daglige kontakter, der er mellem vores politikere og organisationen, har byrådsgruppen, anført af borgmesterkandidat Ole Vind, formået at finde tid til at udarbejde to konkrete udspil.

Et med adskillige punkter rettet mod erhvervslivet og deres betingelser for at holde fast i arbejdspladserne og dermed skabe grundlaget for vores velfærd. Dette udspil blev udarbejdet i tæt samarbejde med Troels Lund Poulsen, som bragte det videre centralt i Venstre på Christiansborg til generel inspiration.

Det andet udspil handlede om turismen set med lokale øjne. Dette udspil blev drøftet og i vid udstrækning vedtaget på byrådsmødet sidst i april.

Venstre i Hedensted har også givet input til arbejdet med udligningsreformen. Som de fleste vil vide, blev den færdige udligningsreform præsenteret tirsdag middag, hvor de store borgmesterpartier, Socialdemokratiet og Venstre, er de bærende kræfter. Det er faktisk muligt her at se, at vi i den grad har gavn af vores lokalvalgte Troels Lund Poulsen. Hvis man kigger på det udspil, der lå i januar, og det færdige resultat, så er der tale om en klar forbedring for Hedensted kommune.

Så kort og godt har vi fra den organisatoriske del lige så stor indflydelse, som vi ønsker at have. Vi har kort og hurtig adgang til vores valgte politikere på både kommunalt, regionalt, hvor vi har Erik Vinther siddende, og landspolitisk niveau.

Hvis det skulle gøre nogen interesserede i at melde sig ind i Venstre, deltage i bestyrelsesarbejdet og måske endda stille op til kommunalvalget, så har vi altid plads til flere.

Der skal derfor herfra lyde en kæmpe tak for et fantastisk fint samarbejde med vores byrådspolitikere, regionspolitiker og ikke mindst Troels Lund Poulsen, som gør et fantastisk arbejde i den helt centrale position, han har i Venstres forhandlinger.

Morten Blenker.
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce