Annonce
Tørring Folkeblad

Indsamling frem mod Black Friday sikrer julelys på plejehjem

De lokale og besøgende i Tørring opfordres til at komme ned på torvet for at hjælpe med at tænde de mange fyrfadslys kl. 16.30 på Black Friday. Arkivfoto: Peter Vessel
Der bliver for tiden solgt fyrfadslys i butikkerne i Tørring i ugerne op til udsalgsdagen over alle udsalgsdage, Black Friday. Overskuddet går ubeskåret til Nederbylund Plejehjem, som ønsker at bruge alle pengene på elektriske julelys i haven.
Annonce

Tørring: Snart kan beboerne og ansatte på Nederbylund Plejecenter få julelys i øjnene.

Det skyldes, at Tørring Handelsstandsforening i ugerne op til Black Friday fredag 29. november sælger små fyrfadslys til kunderne, som har til formål at donere alle pengene til en god sag i lokalområdet.

Og den kommer i år til at finde sted på Nederbylund Plejehjem, som Tørring Handelsstandsforening har udpeget som modtager af samtlige penge fra lyssalget. Plejehjemmet vil bruge hele overskuddet på elektriske julelys, som skal lyse matriklens græsarealer op til stor glæde for plejehjemsbeboerne og de ansatte.

- Indsamlingen op til Black Friday gives til et godt formål, og da vi læste ansøgninger om pengepuljen igennem, syntes vi, at julelys på Nederbylund Plejehjem lød som en fremragende ide, siger Line Minea Ramdal, der er formand for Tørring Handelsstandsforening og indehaver af Blomsterhuset Ramdal.

Annonce

Black Friday lysner på torvet

Sidste år var første gang, butikkerne i Tørring solgte lys til sine kunder i den gode sags tjeneste. Dengang valgte handelsstandsforeningen at fordoble de indsamlede kroner, og de vil gøre det samme i år.

- Vi samlede godt 15.000 kroner sammen sidste år, og dengang brugte vi pengene på elektriske julelys til selve byen. Vi håber at kunne sende det samme eller et højere beløb afsted til Nederbylund Plejehjem efter Black Friday, siger Line Minea Ramdal.

Fyrfadslysene, som bliver solgt i ugerne op til udsalgsdagen over dem alle, koster fem kroner stykket og vil blive tændt på torvet i Tørring, når mørket falder på fredag 29. november.

- Det var et virkelig kønt syn, sidst vi lyste byen op med næsten 2900 levende lys. Vi blev dog nødt til at bruge en masse syltetøjsglas for at skærme flammerne fra regnen, og det kan blive aktuelt igen i år, siger Line Minea Ramdal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce