Annonce
Læserbrev

Jægerliv. Tak for et skelsættende år

Søren Vanting. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Året 2019 har været et skævt år på mange måder.

2019 har for os i Danmarks Jægerforbund i Hedensted Kommune været skelsættende. Efter i mange år ikke at have et Grønt råd er det nu kommet op og stå igen.

Tak til kommunens politikere og ikke mindst formanden Lene Tingleff. Nu håber vi på det bliver konstruktivt og at vil man lytte og følge anbefalinger fra medlemmerne, som er en bred skare af ornitologer, naturfredsforening, landbrug, LAG, friluftsrådet og jægere.

Administrationen/forvaltningen har brug for politikerne og brugerne til, at kunne få naturen og miljøet på ret kurs og ikke mindst i tidens forståelse. Derfor var et af emnerne til det første grønt råd møde, urban vildtforvaltning og en klar anbefaling om, at kommunen skal arbejde/gennemføre med en forvaltningsplan. Derudover kampen mod de invasive arter. Mårhunden der kunne været blevet flere tusinder flere, hvis regulerings jægere ikke var gået ind i kampen. Der bliver reguleret i hele kommunen om det er i Tørring eller Juelsminde.

Der er i året bevilget 50.000 kr. fra en grøn naturfond, som blev anført af Lars Poulsen. Tak for det.

Tilmed bliver jægerne mødt med stor åbenhed, når vi leverer mod invasive arter. Dem bliver der flere og flere af i de kommende år. Derfor vil vi gerne møde offentligheden og borgerne mere i 2020. Vi vil ligge op til samarbejde med Horsens Folkeblad og andre, der vil være med til borgeroplysning i kampen mod de invasive arter. Vi tror på oplysning vil give en fælles stærk forståelse for at løse de mange udfordringer der kommer. Tak for ti-året og vi ser frem til at kommende samarbejde og løse natur og miljø udfordringer i det kommende årti, fordi vi har lært det samtidigt, giver et rigt og sundt jægerliv.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce