Annonce
Tørring Folkeblad

Julehjælpsmodtager: - Så bliver der råd til lidt gaver til ungerne

Røde Kors deler en stor del af julehjælpen ud i Hedensted Kommune. Arkivfoto
Den sygemeldte fleksjobber Thorbjørn Kristensen, der bor i Aale, er rigtig glad for den julehjælp, som han og hans tre børn modtager fra den lokale Røde Kors-afdeling. Den gør, at der er råd til at købe lidt julegaver og måske også et juletræ.
Annonce

Aale: Thorbjørn Kristensen fra Aale har modtaget julehjælp en fem-seks år efterhånden. Han har tre børn på henholdsvis to, tre og 16 år, som alle tre bor sammen med ham i Aale. Han er sygemeldt fleksjobber og er derfor havnet på en offentlig ydelse, som svarer til kontanthjælp. Det er ensbetydende med, at der ikke er så mange penge at rutte med, og derfor falder julehjælpen, som familien modtager op til jul i form af and, flæskesteg, slik og dagligvarer, på et tørt sted.

- Det gør bestemt vores tilværelse lidt nemmere. Jeg ser det som et åndehul og som en ting, der giver lidt ro på i forhold til, at vi får nogle hyggelige juledage. Når man får at vide, at man er godkendt til julehjælp, så er mad- og slikdelen jo ligesom vinget af. Så kan jeg fokusere på nogle andre ting, som der ellers ikke ville have været råd til. Eksempelvis lidt gaver til ungerne, et juletræ eller noget andet mad eller slik, som vi også godt kunne tænke os, siger Thorbjørn Kristensen, der endnu ikke ved, om dette års julehjælp bliver afleveret ved døren, eller om han selv skal ud og hente den.

- Det svinger lidt fra år til år, men det får vi besked om på et tidspunkt. Under alle omstændigheder er vi rigtig glade og taknemmelige for hjælpen, siger Thorbjørn Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce