Annonce
Tørring Folkeblad

Jyllands dyreste ejendom til salg: Ligger i Lindved

Svinebedriften, der er til salg består af tre ejendomme. Heriblandt ejendommen på Ulkærvej, der lyder navnet "Bondegård". Pressefoto: Midtøst LandboGruppen
For 47,8 millioner kroner kan du lige nu erhverve en svineejendom med over 200 hektar jord til ved Lindved. Det er pt. Jyllands dyreste landejendom til salg.
Annonce

Lindved: Der kan være mange ting, der får nullerne til at rulle på mæglerens lommeregner, når der skal sættes en ejendom til salg. Det kan være, at antallet af kvadratmeter er større end sædvanligt, og at beskaffenheden af dem er lige det lækrere end hos naboerne.

Det kan også være at netop naboerne er udskiftet med havudsigt eller et naturareal, men det kan altså også være noget så jordnært som - ja – et enormt grundareal.

Det kan den landejendom ved Lindved, der netop er blevet udbudt til salg, skrive under på – her får nye ejere nemlig svimlende 207,3 hektar jord for en pris, der gør ejendommen til den dyreste, der p.t. er udbudt til salg i Jylland.

For ejendommen skal der betales 47,8 millioner kroner. Det skriver boligvisningssitet Boliga.dk i en pressemeddelelse.

Annonce

Tre ejendomme

Udover det store jordareal skal der med i prisen dog tages i betragtning, at salgsemnet faktisk består af hele tre ejendomme på hhv. Ulkærvej 11, Engelgårdsvej 3 og Viborg Hovedvej 63 samt en bygningsløs ejendom på Viborg Hovedvej 19.

På Ulkærvej har stuehuset et samlet boligareal på 338 kvadratmeter. Boligen fremstår ifølge ejendomsmægleren Midtøst Landbogruppen, der har gården til salg, ”særdeles flot” og fuldstændig istandsat i landlig og herskabelig stil. Stuehuset på Engelgårdsvej har 275 kvadratmeter, mens stuehuset på Viborg Hovedvej er på 120 kvm. Dertil kommer en række stalde, udhuse mv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce