Annonce
ugea

Jysk har ikke mærket coronakrise: Skal ansætte 60 nye medarbejdere

Byggeriet af et nyt lager hos Jysk i Uldum, som ikke bliver et højlager, er i fuld gang. Betondækket kommer på plads i sidste uge. Foto: Jysk
Et nyt byggeri står klar til februar, men allerede nu skal Jysk ansætte over 60 nye medarbejdere.
Annonce

Uldum: De omkring 600 medarbejdere på Jysks højlager har ikke mærket meget til coronakrisen. Omsætningen i både butikkerne og især på nettet har ikke været påvirket af coronakrisen, tværtimod.

- Vi har næsten fordoblet vores nethandel, og de fleste af vores butikker har været åbne hele tiden. Kun i England, Irland og Belgien har butikkerne været lukket, siger Henrik Gromeda, der er logistikchef hos Jysk Nordic.

Derfor går Jysk i løbet af få uger i gang med at søge 65 medarbejdere, der skal hjælpe de 600 ansatte, højlageret har i forvejen.

- Vi skal have fem teamledere og medarbejder til alle funktioner i både dag-, aften- og nathold, siger Henrik Gromeda, der håber at kunne have besat alle ledige jobs per 1. september.

Jysk er i øjeblikket i fuld gang med at udvide centrallageret for tredje gang, siden det blev opført for 12 år siden. Det nye lager kommer til at skyde op i otte meters højde beliggende øst for de fire nuværende højlagre. Der er tale om et 9000 kvm manuelt pluklager.

Betondækket er støbt, og hen over sommeren kommer vægge og tage på. Først i februar forventes det nye lager at stå klar.

- Nybygningen gør det muligt at fortsætte den vækst, vi er i gang med, så det er ikke sikkert, at vi skal ansætte flere medarbejdere til den tid, siger Henrik Gromeda.


Vi har næsten fordoblet vores nethandel, og de fleste af vores butikker har været åbne hele tiden

Henrik Gromeda
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce