Annonce
Tørring Folkeblad

Jysk i vild vækst: Har ansat 170 nye medarbejdere i Uldum på syv måneder og vil ansætte yderligere 150

Jysk i Uldum er nu oppe på at have omkring 700 medarbejdere og forventer i løbet af to til tre år at nå op på 850 ansatte. Arkivfoto
Jysk-koncernen har præsenteret et rekordomsætning for 19/20. Det kan mærkes i Uldum, hvor der nu er omkring 700 medarbejdere. Heraf er de 170 ansat efter 1. april. Dynegiganten forventer tilmed at ansætte yderligere 150 medarbejdere i løbet af to til tre år.
Annonce

Rettelse: I en tidligere udgave af artiklen fremgik 18/19 regnskabstal som værende fra 19/20 regnskabet. Derfra er det dog endnu kun omsætningstallene, der er udgivet.

Uldum: Strømmen af medarbejdere, der parkerer deres bil ved Jysks lager i Uldum er det seneste halve år steget så betragteligt, at en ny parkeringsplads med plads til 100 ekstra biler netop er anlagt.

Det er blot et af de afledte effekter, der er kommet i kølvandet af, at Jysk centrallager i Uldum, ligesom resten af koncernen er inde i en voldsom vækst.

Det seneste omsætningstal fra 19/20 på 30,5 mia. En stigning på 7,6 pct i forhold til året før.

Det kan også mærkes i Uldum, hvor man coronakrisen til trods siden 1. april har udvidet medarbejderstaben med 170 mand.

- Vi har super travlt. Folk er vilde med os, konstaterer logistikchef Henrik Gromada med et smil.

Annonce

Ansætter alle typer

Han har nu omkring 700 medarbejdere ansat i Uldum og tager om få uger et nyt 9000 kvm stort manuelt pluklager øst for de fire nuværende højlagre i brug. Det er tredje udvidelse siden lageret blev etableret for 12 år siden.

Dermed er der plads til yderligere vækst, og Henrik Gromada forventer, at der i løbet af de kommende to til tre år skal ansættes omkring 150 yderligere medarbejdere i Uldum.

- Vi ansætter over hele linien, det er lagerfolk, teknikere, folk i administrationen og ledere. Vi har ikke oplevet udfordringer med at rekruttere, selvom det er store tal. Det er typisk fra lokalområdet, Horsens, Vejle og Hedensted vores medarbejdere kommer fra, fortæller Henrik Gromada.

Det er især online-salget Jysk har haft fremgang på, men også de fysiske butikker vækster. I løbet af regnskabsåret 19/20 åbnede Jysk 106 nye butikker og planlægger at åbne minimum 150 nye butikekr i indeværende regnskabsåret.


Vi har super travlt. Folk er vilde med os-

logistikchef Henrik Gromada
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce