Annonce
Tørring Folkeblad

Købte historisk grund: - Vi kiggede aldrig andre steder end Tørring

Hedensted Kommune markerede med borgmester Kasper Glyngø (S) i front, at familien Hansen/Vands fra Tørring, endte med at købe kommunens 50. grund - endda i hjembyen. Foto: Michael Svenningsen
Lokal børnefamilie endte efter langt tilløb med at skifte boligjagten ud med en titel som nybyggere. I samme slag blev de desuden ejere af milepælsgrund for Hedensted Kommune.
Annonce

Tørring: På Grønlund 33 i Tørring har Jonas Hansen og Ditte Vands netop taget det første skridt mod det hjem, der de kommende mange år skal huse en perlerække af minder.

Dermed er familien, som desuden består af børnene Ella på syv år og Asta på fem år, præcis nummer 50 i rækken i år af nye ejere af en kommunal byggegrund i Hedensted Kommune. Det blev markeret med et besøg af borgmesteren og et gavekort til en trampolin i haven.

Og for hovedpersonerne selv, var der da heller aldrig andre postnumre end 7160 i spil.

I forvejen hed bopælen nemlig Tørring, så da behovet for flere kvadratmetre efterhånden opstod, var det springende punkt, at børnene ikke skulle rives op fra de vante rammer. Ligeledes var placering midt mellem arbejdspladserne i henholdsvis Vejle og Herning optimal.

- Vi var egentlig på jagt efter en 70'er villa, men vi kunne aldrig finde den helt rigtige. Da vi endelig fik rigtig godt kig på et hus i byen, var der ikke meget, som økonomisk skilte os fra at bygge vores eget hus, så efter et langt tilløb endte vi så med den løsning, siger Jonas Hansen.

Da han selv er tømrer, kommer han til at stå for den del af byggeriet, mens han også vil stå for selve koordineringen i byggeperioden.

Uden de store diskussioner mellem husbond og hustru er tegningen også allerede på plads. Foruden en funkisvilla på lidt over 200 kvm indeholder den også en dobbeltgarage på ca. 80 kvm, så der er plads til al værktøjet

Efter planen kan børnene hoppe rundt på den nye trampolin i slutningen af året.

Her har vi et sted, hvor børnene selv kan cykle til og fra skole, og måske endda gymnasiet en dag.

Jonas Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce