Annonce
Tørring Folkeblad

Klumme-skribent fylder 40 år

Mia Christina Broe Jakobsen fylder 40 år fredag den 28. maj. Privatfoto

40 år: Kunsthistoriker, kulturformidler og klumme-skribent på Hedensted Avis og Tørring Folkeblad, Mia Christina Broe Jakobsen, Øster Snede, Løsning, fylder 40 år fredag 28. maj.

Hun er mag. art. i kunsthistorie med speciale i formidling til børn og har arbejdet på Aros, Herning Kunstmuseum, Thorvaldsens Museum og Arken som bl.a. omviser og workshopinstruktør.

Hun har været skribent og kunstanmelder på Kunsten.nu, og som medlem af gruppen GUAU (Gruppen til Undersøgelse af Alternative Udstillingssteder) har hun været medkurator på en kunstudstilling i Hamborg.

Annonce

Hun har undervist i samtidskunst på Vejle Kunst- og Kulturhøjskole og undervist voksne i tegning hos FOF Fredericia og Middelfart.

I nogle år var hun leder af børneområdet på Vejen Kommunes Biblioteker, og nu er hun selvstændig med sit eget firma, Kulturagenten, og udfører mangeartede former for formidling af kunst, sang og litteratur til børn, men hun holder også foredrag for voksne om børns sprog, sanser og første læsning.

Også Horsens Middelalderfestival har hun medvirket i og formidlet historie gennem drama, og ved åbningen af Aarhus som kulturhovedstad stod hun for en danse- og tegneworkshop.

Lige fra hun har kunnet holde på en blyant eller et stykke farvekridt, har hun tegnet og malet, og siden hun var ganske ung, har hun været udøvende kunstmaler.

Hun udtrykker sig også i ord og har vundet en digtkonkurrence og fået digtet udgivet i digtantologien "På indersiden".

Hun har været ekstern konsulent i Statens Kunstråds Billedkunstudvalg og er næstformand for Red Barnets Hedensted-afdeling.

På 19. år er fødselaren gift med folketingsmedlem Daniel Toft Jakobsen (S), som hun har tre børn sammen med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce