Annonce
Tørring Folkeblad

Kommende tilflytter vandt sommerhusophold

Alex Mandrup (tv) og Marcus Fjendbo (th) kunne forleden overrække sommerhusbeviset til den heldige vinder Gitte Hansen. Foto: Ingrid Trier
Annonce

Tørring: Når Gitte Hansen og Torben Mortensen til november flytter til Ølholm fra Hornsleth nord for Århus bliver det med en god oplevelse at tænke tilbage på.

Parret var nemlig de heldige vindere af en konkurrence hos EDC Tørring, hvor man i samarbejde mef Feriepartner Odder-Juelsminde kunne vinde et uges ophold i et sommerhus i Saxild i uge 28.

- Jeg plejer ellers aldrig at vinde noget, men da jeg så konkurrencen på Facebook, tænkte jeg, at der ikke kunne ske noget ved at prøve. Vi har bestilt og betalt en ferie til Frankrig, men jeg tror ikke, vi kommer af sted, så sommerhuset er en god erstatning, fortæller Gitte Hansen, der forventer at tage hele den sammenbragte familie med i sommerhuset, hvor tiden skal bruges på brætspil og strandture, hvis vejret er til det.

At det netop er Ølholm, parret har valgt at flytte til, er lidt tilfældigt.

- Min mand arbejder hos Dansk Retursystem i Hedensted, så vi vil gerne lidt tættere på. Efter at have kigget lidt i området faldt vi for Ølholm, det er dejligt centralt, lyder det fra Gitte Hansen, der er førtidspensionist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce