Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Jeg vil hylde Torsten Sonne Petersen

Torsten er en sjælden politiker, der både kan samle det pragmatiske og i høj grad det idealistiske fra vores snak og diskussioner. Han tillader, at holdet er større end manden - det er en sjælden evne i dansk politik!
Annonce

Læserbrev: Man skal stoppe op og hylde det, der er større end dagligdagen.

Jeg vil hylde Torsten Sonne Petersen, der igennem mange år har arbejdet utrætteligt for SF's mærkesager i Hedensted Kommunes byråd og vil gøre det fremover - hylde ham for, at det enlige SF-mandat i byrådet bliver hørt og bliver til en arbejdende stemme på venstrefløjen.

Vi er passionerede i partiet, og vi er glødende optændte i baggrundsgruppen til byrådet. Den gruppe, som Torsten loyalt læner sig op af, når han skal indfange holdninger, ideer og bevæggrunde til sit arbejde i byrådet.

Torsten er en sjælden politiker, der både kan samle det pragmatiske og i høj grad det idealistiske fra vores snak og diskussioner.

Han tillader, at holdet er større end manden - det er en sjælden evne i dansk politik!

Torsten har sammen med resten af SF kæmpet for minimumsnormeringer i vores daginstitutioner, førend de andre partier havde opfattet, at dagtilbudsområdet var i knæ.

Det nye budget for 2020 i kommunen viser med tydelighed, at vi nu endelig sender flere penge til at skabe et anstændigt børneliv.

Torsten var i byrådssalen en enlig svale, da han for nylig mente, at kommunen skulle være i balance, at det ikke var nok, at økonomien balancerede.

Vi var en enig baggrundsgruppe, der havde klappet til ideen om en kommune i balance, hvor det gode liv var i højsædet, og ikke bare den økonomiske vækst.

Jeg tror ikke, resten af byrådet huskede at stoppe op og hylde den visionære ide, der jo blot er sund fornuft!

Nuvel, en enlig svale er en sjælden fugl, der kræver biodiversitet, sammenhængende naturområder og en visionær sortering og genanvendelse af vores alles affald.

Torsten virker utrættelig, men skal have denne ros med på vejen.

En enlig svale skal også have at vide, at bag ham er en flok, der hylder ham for at give ordene luft under vingerne.

Mads-Peder Winther Søby. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce