Annonce
Tørring Folkeblad

Lindved Skole får penge til linedans

Eleverne på Lindved Skole har fået penge fra Mejeriernes Skolemælkslegat til en slackline. Arkivfoto
Ønsket fra Lindved Skole om at købe slacklines, der kan styrke elevernes balanceevne, er blandt 29 udvalgte projekter fra hele landet, som modtager midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat.
Annonce

Lindved: Nu kan det blive en balancekunst at være elev på Lindved Skole. Takket være en donation på 2000 kr. fra Mejeriernes Skolemælkslegat kan skolen nemlig anskaffe sig tre såkaldte slacklines; brede liner til træning af balanceevnen.

- Vi søger midler til slacklines, der kan spændes op mellem træerne på vores skønne udeområde og bruges i undervisningen og pauserne. En slackline er et fantastisk og sjovt redskab, der ud over at skabe lyst til bevægelse for store og små også er med til at udvikle motoriske færdigheder og balance, skriver Anders Bank Silkjær, lærer på Lindved Skole, i sin ansøgning til Skolemælkslegatet.

Mejeriernes Skolemælksordning står bag legatet. Det er stiftet for at støtte fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter rundt om på landets skoler.

Der var hele 350 ansøgninger i den bunke, som dommerpanelet tidligere i maj satte sig sammen for at vurdere. Der uddeles en ny portion legatmidler til efteråret. Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kroner. Legatet kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser eller elevråd, hvis skole er med i skolemælksordningen. I år er der uddelt beløb fra 1200 kroner op til maksimumbeløbet på 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce