Annonce
Tørring Folkeblad

Line er altid klar til at hjælpe

Lindved fik også en af årets award-priser. Den gik til Line Juul Andersen, der fik prisen som årets lederspire. Privatfoto
Annonce

Lindved: Egentlig skulle Line Juul Andersen have fået overakt sin pris på Elbæk Efterskole, hvor hun i øjeblikket er elev, men pga. coronasituationen er skolen lukket ned, og hun måtte i stedet tage til takke med sine forældre som publikum, da hun fik overrakt prisen som Årets Lederspire 2019 søndag i hjemmet i Lindved.

Line Juul Andersen har inden efterskoleopholdet i tre sæsoner været hjælpeinstruktør på flere af Lindved Gymnastikforenings børnehold og har blandt andet taget uddannelsen Trænerspiren.

- Hun er en glad, rolig og smilende pige, der altid er klar til at hjælpe på de forskellige hold.  Hun har evnen til at få alle børn til at føle sig trygge på holdene - og formår både at sætte sig i respekt over for de små, men samtidig være den, der er meget aktiv sammen med dem. Line er en meget ansvarsfuld pige - møder altid til tiden, kommer til hver eneste træning og har altid forberedt det, som hun er blevet bedt om af instruktørerne og gerne lidt mere, lød det i indstillingen til prisen, der blev overrakt af byrådspolitiker Claus Thaisen (S).

Nomineret til prisen som årets lederspire 2019 var også Kristian Høgh, Klakring IF, der er et godt forbillede for de 27 drenge, der kommer og spiller Nerf Battle i foreningen, samt Stephanie Larimore fra Aale UI, der både er hjælpetræner i gymnastik og fodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce