Annonce
Tørring Folkeblad

Line og familien har bygget nyt i Uldum: Her er trygt at bo

Der er plads til at spille fodbold i haven og måske endda spotte et rådyr på marken fra familien Gyde Rasmussen nye adresse på Lillekongens Ager i Uldum. Foto: Ingrid Trier
Efter 10 år i et ældre parcelhus i Uldum byggede familien Gyde Rasmussen for to år siden nyt på Lillekongens Ager. De kunne ikke drømme om at bo andre steder.

Uldum: Tryghed. Hvis 39-årige Line Rasmussen kun skal nævne én årsag til, at hun og familien, der også tæller manden Bo Gyde, de 11 år gamle tvillingedrenge Anton og Asger samt hunde Futte, har valgt at bo i Uldum, er det tryghed.

- Jeg kan godt lide at kunne gå en tur i byen og kende de fleste af dem, man møder. Jeg ved også, at hvis drengene vælter på cyklen på vej hjem fra hallen, så er der nogen, der hjælper dem. Og de fleste ved nok også, hvor de hører til, lyder det med et smil fra Line Rasmussen, der selv er født og opvokset i Uldum.

Her bor tilmed også stadig hendes mor, samt bror og hans familie, mens hendes søster som den eneste har bosat sig i København.

Annonce

Otte år i Vejle

I sine 20'ere nåede Line Rasmussen at bo otte år i Vejle, inden hun gravid med tvillinger og med sin mand Bo Gyde, der stammer fra Billund, vendte hjem til Uldum.

I dag tager hun i stedet dagligt en 15 minutters køretur til Vejle, når hun skal passe sit job som sekretær hos Fysio Danmark.

- Jeg har jo selv haft en vild god barndom i Uldum, så jeg havde et stort ønske om, at mine børn også skulle vokse op her, fortæller Line Rasmussen.

Familiens 200 kvm. store hus er bygget af Uldum Huse. Foto: Ingrid Trier

I første omgang købte familien et ældre parcelhus på Åbrinken i Uldum. Her boede de i 10 år, inden de for to år siden besluttede sig for at købe en byggegrund på udstykningen Lillekongens Ager i den anden ende af byen.

- Vi synes, det kunne være spændende at bygge selv, og selvom vi nu har boet her i to år, så taler vi stadig nærmest dagligt om, hvor fantastisk vi synes, vores hus er, fortæller Line Rasmussen, der næsten som en selvfølge har haft Uldum Huse til at bygge huset.

Annonce

Stærkt sammenhold

I, hvad der er blevet Uldums nybyggerkvarter, er drengene kommet tættere på deres venner og tættere på skole, sportshal og fritidsfaciliteter. Der hersker også et stort sammenhold med vejfester, havedage, sankthansfest m.m. på vejen.

Samtidig nyder familien at bo tæt på Uldum Kær og næsten dagligt se rådyrene stå på marken. Line Rasmussen sætter også pris på at Uldum rummer flere butikker, dagligvareindkøb, café mm.

- Selvom Uldum er et lille samfund, er det et stærkt lokalsamfund med mange ildsjæle og frivillige, der gør et stort stykke arbejde for byen. Vi har et vildt godt sammenhold her og mange forskellige fritidsaktiviteter. Vi mangler ikke noget, lyder det fra Line Rasmussen.

Line Rasmussen har tidligere trænet fodbold i Uldum og tager gerne en kamp med sine drenge i haven. Foto: Ingrid Trier


Selvom Uldum er et lille samfund, er det et stærkt lokalsamfund.

Line Rasmussen


Formand for Uldum Fællesråd, Jesper Hammer har netop bedt politikerne i Hedensted Kommune om, at der bliver udstykket flere kommunale byggegrunde i Uldum, da der pt. kun er én grund til salg i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Plantebyttemarked på Torvet

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nyt flag til campingpladsen

Annonce