Annonce
Tørring Folkeblad

Lions har fået ny formand

Vagn Lindorf fra Ølhom er ny formand for Lions Club Tørring-Uldum. Privatfoto
Annonce

Tørring: Lions Club Tørring-Uldum har fået ny præsident for klubåret 2020-2021.

Klubben har valgt Vagn Lindorf fra Ølholm. Præsidenten, som har været Lions i 31 år, sætter selv sit hold. Holdet består af garvede folk, der har været med i Lions mellem syv og 34 år. Past præsident: Erik Westfall Andersen, vicepræsident: Jørgen Gerstrøm, sekretær: Peter Vessel, kasserer: Erik Würtz, klubmester: Ulrik Ullum, tailtwister: Jan Vestergaard Nielsen,

Lions Club Tørring-Uldum blev chartret 26. maj 1984 af en gruppe driftige mænd. Der er i dag 21 medlemmer i klubben, heraf er der tre der har været med helt fra chartring.

Bestyrelsen har til opgave lede og samle medlemmer om det humanitære arbejde. Coronavirus har dog sat en midlertidig stopper for dette arbejde grundet forsamlingsforbuddet.

Men nu skal der igen iværksættes forskellige pengegivende aktiviteter, så klubben kan tilgodese de ansøgninger om hjælp/støtte der kommer i løbet af året. Lions er forpligtet til at give midler til Lions Katastrofehjælp. Lokalt sørger klubben for julekurve til trængte familier i samarbejde med Hedensted Kommune.

Klub har ligeledes forpligtiget sig til i en periode at støtte med et beløb til Familiehuset ved RH Hammel Neurocenter. Klubbens midler skaffes ved forskellige tiltag i kommunen. Der har været afholdt forbrugermesse, hvor Lions stod for alt det praktiske. Lige som klubben gerne vil spille en rolle i forbindelse med indvielsen af den nye bro over Gudenåen. De midler der samles skal gives ud igen. Her først i august mødes medlemmerne igen og fremadrettet mindst en gang om måneden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Han grundlagde virksomhed, fik pustet nyt liv i gammel mølle og trak sig tilbage som kursus-bestyrer: Nu er Knud død

Tørring Folkeblad

Alle kanoture fra Tørring er for første gang i 26 år udsolgt: Politiker har nu fået afslag på 3000 ekstra sejladser

Tørring Folkeblad

Ugens politirapport - uge 30

Annonce