Annonce
Tørring Folkeblad

Lokal opbakning: I fredags samledes man om pizza for at støtte lokal deltager i X Factor

En elev i 6. klasse fik en ide, og fredag samledes man i Gudenaacenteret om at støtte Tørring-deltager i X Factor. Du kan gøre det på fredag. Privatfoto
Annonce

Tørring: Ida Korsgaard Larsen fra 6. klasse fik ideen til, at Tørring skulle støtte Freja Peschardt Assenholt i X Factor.

- Det behøver jo slet ikke være svært, især når de lokale butikker gerne støtter initiativer som disse. Ideen var billig pizza, drikkevarer, lidt fredags snolder og popcorn, fortæller hendes far Chris Larsen i en pressemeddelelse.

- Pappa’s Pizza var meget hurtig til at bakke op. Det muliggjorde, at vi kunne sælge pizza ad libitum til 50 kroner. I SuperBrugsen blev det også positivt modtaget af Henrik Hornemann, så duge, pynt, slik og drikkevarer blev handlet til spotpriser.

Med støtte fra idrætsforeningen var det naturlige mødested i Gudenåcenteret, og arrangementet gentages fredag 29. marts.

På Tørring Idrætsforenings hjemmeside kan købes madbillet.

- Prisen skal ikke holde familierne hjemme i stuerne. Det skal ikke give overskud. Vi skaber bare rammerne, siger Chris Larsen. /SH

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce