Annonce
Tørring Folkeblad

Lokal tøjbutik lukker resten af marts

Modetøjsbutikken Louise i Tørring har pga. coronakrisen valgt at lukke sin forretning, med den klare forventning at der åbnes op igen på et tidspunkt. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Modetøjsbutikken Louise i Tørring har tirsdag middag valgt at lukke forretningen frem til 31. marts. Der er dog stadig mulighed for at blive ekspederet over telefonen og at få bragt varer ud.
Annonce

Tørring: At coronakrisen påvirker en i forvejen pressset detailhandelsbranche er uundgåeligt. Vivi Søiberg, der driver modetøjsbutikken Louise i Tørring, har nu valgt at lukke den fysiske forretning til og med 31. marts.

- Det er med blødende hjerte, jeg gør det, men jeg synes også, det er det mest rigtige at gøre. Jeg havde aftalt med mit personale, at jeg skulle passe butikken i dag (tirsdag 17. marts red.), men da jeg selv havde det lidt skidt, traf jeg beslutningen om at lukke til udgangen af marts, fortæller Vivi Søiberg, der også henviser til større butikskæder, der på samme måde har lukket deres forretninger.

Hun er selv 75, hendes mand har i sidste uge været under mistanke for corona og datteren Jane har sclerose. Omstændigheder, der ikke har været udslagsgivende for beslutningen, men som har hjulpet den på vej.

Annonce

Ikke permanent

- Jeg bryder mig ikke om at være den første i byen til at sætte det skilt i døren, men for mig var det det rigtige at gøre. Det er jo ikke livsvigtigt at købe nyt tøj, slet ikke nu, hvor vi ikke skal til en masse fester, lyder det fra Vivi Søiberg.

Hun afviser på det kraftigste, at der er risiko for, at lukningen bliver permanent.

- Nej for pokker. Det bliver det ikke. Jeg er af den klare forventning, at vi åbner op igen på et tidspunkt. Vi skal bare lige have den værste forskrækkelse til at lægge sig, og så tror jeg, folk er klar til at købe nyt tøj igen, lyder det fra Vivi Søiberg.

Vil man trods den fysiske lukning af butikken gerne handle hos Louise i Tørring kan man blive ekspederet over telefonen. Der er mulighed for at få varene leveret eller at afhente dem hos Blomsterhuset Ramdal.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce