Annonce
Tørring Folkeblad

Lokale musikere spiller op ved Gudenåen

Jarl Strømfeldt (til venstre) og Anders Gøttsch har gennem længere tid turneret rundt med deres stuekoncerter. Nu kommer de også til Tørring Teltplads og Camping. Arkivfoto

Tørring Teltplads inviterer til musikalsk hygge med en række sensommerkoncerter.

Annonce

Tørring: Sensommeren på Tørring Teltplads og camping bliver fyldt med musik. Over fire uge fra midt august til midt september inviterer campingpladsen nemlig til gratis koncerter med en række lokale bands.

Første koncert er allerede nu på fredag hvor Tørring-bandet "Rose After Night" samt Freja Peschardt Assenholt indbyder til fredagshygge. Rose After Nights består af Christian Wentzlau, Marcus Rasmussen, Sebastian Jensen og Daniel Albrechtsen. Bandet, der er udsprunget af Tørring Skoles musiktalentlinje, spiller pop/rock klassikere.

Ugen efter, torsdag 30. august inviterer Tørring Teltplads til "stuekoncert" med Anders Gøttsch og Jarl Strømfeldt. Anders Gøttsch, der er mange er kendt som "Det syngende postbud fra Vejle", blev landskendt tilbage i 2004, da han vandt i kategorien voksensang i underholdningsprogrammet "Scenen er din" på TV2.

Sammen med guitaristen Jarl Strømfeldt har han i forbindelse med sit 25 års jubilæum i underholdningsbranchen lanceret et nyt musikprojekt, hvor duoen spiller bluesinspirerede numre i et par timer.

Annonce

Bagagerumsmarked og fællessang

Lørdag 8. september er der bagagerumsmarked på pladsen mens Nicolai Damgaard og Helle Rørdam vil give en times koncert. Nicolai Damgaard stammer fra Tørring og er musiklærer på Askov Efterskole. Helle Rørdam bor i byen og har været 25 år i musikbranchen i en blanding af musicals, bands og som solist.

Sidste koncert i rækken bliver fredag 14. september hvor "Chris & Det Gode Selskab" spiller op til fællessang ved Gudenåen. Horsens-duoen består af Chris Christophersen (vokal) og Jonas Jonassen (guitar/vokal).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce