Annonce
Tørring Folkeblad

Lukket sportsbutik genopstår

Siden juni måned har Sportigan i Tørring været lukket, men de seneste uger har der igen været aktivitet bag de tildækkede ruder. Nu afslører Kim Andersen fra Sir Windsor, at det er ham, der har overtaget lokalerne. Foto: Michael Svenningsen
Inden længe kan Tørring-borgerne igen købe fodboldstøvler og løbetøj lokalt. Sportigan åbner med ny ejer til september.
Annonce

Tørring: Der er travlt i herretøjsbutikken Sir Windsor i disse dage. Efter kun to år som selvstændig butiksindehaver har 30-årige Kim Andersen valgt at udvide sin forretning med endnu en butik.

Opmærksomme Tørring-borgere har måske bemærket, at der har været aktivitet bag afdækningspapiret hos nabobutikken Sportigan den seneste tid, og nu er Kim Andersen klar til at afsløre, at det er ham, der har overtaget lokalerne, der ellers har stået tomme siden midten af juni.

- Det er der flere årsager til, at jeg gør. Jeg kan se, der har været et kæmpe tomrum i Tørring, siden Sportigan lukkede, og det skal vi selvfølgelig have dækket. Der er efterspørgsel på helt almindelige sportsvarer, og der er også noget stordrift for mig i det, lyder det fra Kim Andersen om hans nye butik.

Ja, der er andre butikker i byen, der er lukket for nylig, men vi bliver nødt til at tro på, at tingene godt kan lade sig gøre i Tørring. Det er først, hvis vi ikke tror på det, at tingene står i stampe. Jeg tror på udvikling frem for afvikling.

Kim Andersen

Annonce

Forsætter som Sportigan

Lige nu er han sammen med ejer af bygningen, Bent Søiberg, i fuld gang med at shine butikslokalet op, og planen er, at han vil slå dørene op til sin nye sportsforretning i løbet af september måned. En sportsforretning, der i lighed med den foregående også bliver en del af Sportigan-samarbejdet, og hvor der igen vil være adgang mellem herretøjsforretningen og sportsforretningen.

- Jeg har ikke sat mig fast på en endelig åbningsdato endnu. Vi skal have lagt nyt gulvet og åbnet op mellem de to butikker, så jeg vil hellere vente en ekstra uge og så være helt klar til åbningen, men jeg åbner op med helt friske varer, lyder det med et smil fra Kim Andersen.

Annonce

Tror på udvikling

Selvom det vist ingen hemmelighed er, at detailbranchen generelt er presset, er Kim Andersen med den lokale afdeling af Middelfart Sparekasses opbakning, ikke bange for at kaste sig ud i sportseventyret også.

- Jeg er den, der har bedst mulighed for igen at åbne op og udnytte synergien i forhold til personale, alarmsystemer osv. Samtidig er jeg lokal forankret og er f.eks. selv med i idrætsforeningen, så jeg ved, hvad det betyder at kunne handle sportsudstyr og -tøj lokalt.

- Ja, der er andre butikker i byen, der er lukket for nylig, men vi bliver nødt til at tro på, at tingene godt kan lade sig gøre i Tørring. Det er først, hvis vi ikke tror på det, at tingene står i stampe. Jeg tror på udvikling frem for afvikling, slår Kim Andersen fast.

30-årige Kim Andersen overtog i 2017 herretøjsforretningen Sir Windsor i Tørring, nu er han klar til at åbne endnu en butik i byen. Arkivfoto
Annonce

Gik konkurs

Den tidligere indehaver af Sportigan Morten Jacobsen indledte i slutningen af maj måned et såkaldt overtagelsessalg i sin butik, dog uden at han dengang kunne afsløre, hvem, der ville overtage butikken. Den lukkede 15. juni for efterfølgende at gå konkurs.

I følge Kim Andersen har det hele tiden været planen, at han skulle overtage forretningen.

- Jeg havde en mundtlig aftale med Morten, men skulle lige have styr på bank, personale osv. Sidenhen gik Morten desværre konkurs, så det ændrede lidt på tingene, forklarer Kim Andersen om forløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce