Annonce
Tørring Folkeblad

Mød Mette Bording Nybo i boghandlen

Mette Bording Nybo, der kommer fra Rask Mølle, har skrevet en bog om forløbet før og efter hendes mand Thomas i maj 2019 døde af kræft som 45-årig. Bogen hedder" Lev Stærkt - Dø smukt" og er en fortælling om at turde sige farvel. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Tørring: Torsdag 10. september kl. 19 er der mulighed for at høre den lokale forfatter Mette Bording Nybo fortælle om sin bog "Lev stærkt, dø smukt".

Bogen skrev Mette Bording Nybo efter hendes mand Thomas i maj 2019 i en alder af 45 år døde af knoglemarvskræft. og hun skriver blandt andet omtroen på det gode og på kærlighedens frisættende kraft. Og om hvordan man sammen kan tage styring over et liv i kaos, så man både før, under og efter døden kan finde mening og livslykke.

Til arrangementet, der foregår i Din Boghandel, Tørring vil Mette Bording Nybo tage udgangspunkt i et par tekststeder og læse lidt fra bogen. Efter foredraget er der tid til spørgsmål, snak og selvfølgelig signering af bogen, som også kan købes denne aften. Det er gratis at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce