Annonce
Tørring Folkeblad

Møde på torvet i Uldum: Ideer skal bringes til torvs

Torvet i Uldum er et bindeled mellem Orlas Plads og det kommende rekreative område på rådhusgrunden og skal blandt andet være med til at lede vand fra Søndergade til en kommende sø på rådhusgrunden. Foto: Ricco Gylden Jensen
Annonce

Uldum: Lørdag på torvet i Uldum skal det handle om, hvordan torvet kan udvikles.

Det er Borgergruppen i Uldum, der i samarbejde med Hedensted Kommune fra klokken 10 til 12 inviterer borgere til i bogstavelig forstand at bringe deres ideer til torvs.

Som inspiration er der plancher med fotos og skitser over midtbyplanerne at se på. Det er ønsket at styrke torvet som bycenter og et attraktivt mødested for unge såvel som voksne.

- Vi vil meget gerne have borgernes input til, hvordan vi får skabt et godt og også æstetisk flot torv, som kan danne ramme om f.eks. events og markeder. Et hyggeligt udemiljø, hvor der er både godt og trygt at opholde sig for alle aldersgrupper, siger Jesper Hammer, formand for Fællesrådet i Uldum, i en pressemeddelelse fra Hedensted Kommune.

- Vi er ikke interesserede i at affolke de nuværende mødesteder i byen som f.eks. ved Uldum Mølle eller plejehjemmet, så det handler ikke om at lave endnu en legeplads men snarere om at skabe en ramme om anderledes aktiviteter - også for børn og unge.

Har man ikke mulighed for at møde op på lørdag, kan man sende sine ideer til uldumtorv@hedensted.dk senest 18. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Booktalks på bibliotekerne

Annonce