Annonce
Tørring Folkeblad

Mødte hinanden på værtshus: Nu har de overtaget det

De nye forpagtere, Trine Lund Sørensen og Niklas Nielsen, arbejder på højtryk for at få værtshuset renoveret, og heldigvis har de begge hænderne rigtigt skruet på. Hun er maler og han er mekaniker, og sammen har de firmaet Lunds Malerfirma og NN Service. Foto: Michael Svenningsen
Vores Værtshus i Uldum åbner igen. Horsens-parret Trine Lund Sørensen og Niklas Nielsen er nye forpagtere.
Annonce

Uldum: Det var en trist nyhed for borgerne i Uldum, da Jesper Flensted tidligere på måneden bekendtgjorde, at han blev nødt til at lukke "Vores Værtshus" på grund af personlig konkurs.

Men der går ikke længe, inden det igen bliver muligt at få sig et slag pool eller en håndbajer på et af byens foretrukne samlingssteder.

Horsens-parret Trine Lund Sørensen, 39, og Niklas Nielsen, 25, har nemlig overtaget forpagtningen, og de forventer at kunne åbne værtshuset igen allerede 1. juni.

- Der er en hel del, der skal renoveres, men vi arbejder på højtryk for at blive klar, siger parret, der selv er trukket i arbejdstøjet for at male og pudse.

Trine Lund Sørensen og Niklas Nielsen mødte hinanden på Vores Værtshus i Uldum, og nu er de selv blevet forpagtere af stedet. De håber at kunne åbne 1. juni. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Maler og mekaniker

Hun er maler, han er mekaniker, og sammen har de firmaet Lunds Malerfirma og NN Service. Det vil de fortsætte med, selvom de nu også bliver værtshusforpagtere.

- Vi kommer ikke til selv at være så meget på værtshuset, selvom vi har det overordnede ansvar. Men selvfølgelig vil vi kigge ind engang i mellem, specielt ved særlige arrangementer, eller når der er travlt, siger Trine Lund Sørensen.

Selvom hverken hun eller Niklas Nielsen stammer fra Uldum, har de begge et særligt forhold til byen - og i særdeleshed Vores Værtshus. Det var nemlig her, de mødte hinanden og blev et par for seks år siden.

Annonce

Trine bag disken

- Niklas kommer fra Tørring-Ølholm-området, og han er ofte kommet på værtshuset, og jeg begyndte at komme her, da en god veninde flyttede til byen. Det er et fedt sted, fordi der er pool-bord, og fordi der altid er en god stemning, fortæller Trine Lund Sørensen.

Hun har i mange år hjulpet til bag disken, når der har været travlt på stedet, og det var ved den lejlighed, hun og Niklas mødte hinanden.

- Han blev ved med at komme og bestille øl, og det var der jo nok en grund til, griner Trine Lund Sørensen, der blev gift med Niklas Nielsen for to et halvt år siden.

Annonce

Pludselig overtagelse

Den historie spillede også en rolle, da parret - ret hurtigt - skulle tage stilling til, om de ville overtage forpagtningen af værtshuset, efter Jesper Flensteds pludselige personlige konkurs.

- Jeg havde sagt til Jesper, at han skulle have mig i tankerne, når han engang ville af med værtshuset, men havde ikke regnet med, at det skulle ske så pludseligt. Alligevel var jeg ikke rigtigt i tvivl. Både værtshuset og byen er kommet til at betyde meget for Niklas og mig, siger Trine Lund Sørensen.

Parret har planer om at videreføre værtshuset i samme ånd som tidligere med rafle-, kort- og poolturneringer og lejlighedsvis live-musik.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce