Annonce
Tørring Folkeblad

Manglende brosten har sat Bredgade-forskønnelse i stå

Fra Postvej til torvet bliver Bredgade ikke asfalteret, men belagt med sten. Der mangler dog lige en sidste sending sten, for at vejen kan blive færdig. Foto: Ingrid Trier
Renoveringen af den gennemgående gade i Tørring, Bredgade, skulle have været færdig 29. maj, men omkring 200 kvm belægningssten mangler for at gøre vejen komplet.
Annonce

Tørring: Mens Tørring har været delt i to på grund af udskiftning af den centrale bro over Gudenåen, har entreprenører vejfolk mv. haft travlt med at forskønne hhv. Aagade og Bredgade, der løber på begge sider af broen.

Arbejdet, der skulle have været færdig 29. maj, er dog få meter før målstregen gået midlertidigt i stå, da der mangler omkring 200 kvm belægningssten til det sidste stykke af vejen op mod Postvej.

- Vi er simpelthen kommet i restordre med belægningsstenene, så derfor er vi ikke nået at blive færdige til 29. maj. Men vi har lokket betonværket til at sætte gang i en produktion for os, så vi forventer at få de sidste sten allerede i begyndelsen af næste uge (uge 24 red.). Brolæggerne er klar til at gå i gang lige så snart, vi har stenene, så vi håber at kunne åbne for trafik på Bredgade midt på ugen, lyder det fra projektleder Andreas Jakobsen.

Om projektet

Forskønnelsen af Bredgade og Aagade koster tilsammen ni mio. kroner. For pengene får Tørring en "ensartet grøn forbindelse, der binder byen bedre sammen".

Der er blevet plantet vejtræer, anlagt nyt fortov og cykelsti, parkeringslommer m.m. ligesom kloakkerne er blevet udskiftet på en del af strækningen.

Planen er, at det sidste stykke af Bredgade inklusiv torvet skal renoveres for ca. 10 mio. kroner hen over næste forår og sommer.

Annonce

Træer på vej

I den anden ende af byen på Aagade er anlægsgartnere samtidig i fuld sving med at plante træer og buske, der skal være langs vejen. De forsætter på Bredgade, hvor det sidste beplantning, vil blive sat i jorden i løbet af et par uger, lyder det fra Andreas Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce