Annonce
Tørring Folkeblad

Mere have og hjemmearbejde: Corona har sat gang i boligsalget

Til salg skiltene får ikke lov til at stå længe foran husene i Hedensted Kommune Arkivfoto: Mads Dalegaard
Der er de seneste år handlet huse i stor stil i Hedensted Kommune. 1. halvår af 2020 byder på næsten lige så mange handler som rekordsalget i samme periode i 2019. Vi skal tilbage til 2007 for at se lige så høje tal.
Annonce

Tørring/Hedensted: Den ene købsaftale efter den anden bliver langet over bordet på de lokale ejendomsmæglerkontorer i Hedensted Kommune i denne tid.

På trods af et år præget af corona ser hussalget i Hedensted Kommune ud til at holde sidste års rekordhøje niveau, hvor i alt 514 huse skiftede hænder i kommunen.

I det første halve år af 2020 er der således solgt 244 huse i kommunen, og tendensen ser ud til at forsætte i andet halvår lyder meldingen fra de lokale ejendomsmæglere.

Faktisk går det så godt med salget, at man i Nybolig i Tørring er begyndt at grave dybere og dybere i skufferne for at finde boliger til interesserede købere.

- Vi har allerede solgt flere huse i år, end vi gjorde hele sidste år, der også var et rekordår. Så det går langt bedre end, vi turde forvente, lyder det fra Tørring-kontorets daglige leder, Tinna Kehman.

Hun sælger en del flere skuffesalg, end hun plejer.

- Jeg tror, det er et tegn på, at emnebeholdningen er noget længere nede, end det plejer at være, lyder det fra Tinna Kehman, der altid er på udkig efter nye huse, der kan sættes til salg.

Annonce

Usædvanlig november

Også Marie-Louise Jensen fra EDC i Hedensted har godt gang i salget. Her har oktober været årets hidtil bedste måned, og helt usædvanligt ser også november ud til at få mange handler.

- Alene sidste uge har vi lukket fire handler. Der plejer at blive mere stille på boligmarkedet, når vi nærmer os jul, men der lader ikke til at være tilfældet i år, fortæller Marie-Louise Jensen.

Begge ejendomsmæglere mener, at coronakrisen har betydet, at mange har overvejet deres boligsituation en ekstra gang.

- Folk, der bor i lejlighed eller rækkehus, vil rigtig gerne ud at have noget mere have. Og for mange er hjemmearbejde blevet noget, der er kommet for at blive, hvilket boligen også skal afspejle, lyder det fra Marie-Louise Jensen.

Hun sælger alle typer boliger lige fra en grund til 100.000 kroner til en villa inde i byen til tre mill. kroner.

Hverken hos EDC eller Nybolig frygter man, at markedet går i stå på grund af coronaen.

- Folk har haft tid nu til at finde ud af, hvad coronaen er, og hvis der skulle komme en efterreaktion, ville den have været her. Jeg tror ikke, usikkerheden bliver større, end den er nu, og derfor forventer vi også et mindst lige så godt 2021, lyder det fra Tinna Kehman.


Vi har allerede solgt flere huse i år, end vi gjorde hele sidste år, der også var et rekordår.

Tinna Kehman
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Online Tegneskole

Annonce