Annonce
Tørring Folkeblad

Mikkel har gjort egne rejseerfaringer til sin levevej: Det skal være nemt at søge visum

Mikkel Bitsch fra Tørring ejer firmaet visumansøgning.dk, der hjælper både store virksomheder og private med at skaffe visum. Foto: Mads Dalegaard
36-årig mand fra Tørring står bag firmaet visumansøgning.dk. Firmaet hjælper både erhverv og private, der skal udenlands og har oplevet stor fremgang under corona.

Tørring: Det kan være et større puslespil at få alle brikker til at falde på plads, hvis turen går til et land, hvor der kræves visa for at rejse ind. Det ved 36-årige Mikkel Bitsch fra Tørring alt om. Han ejer firmaet visumansøgning.dk og har gjort det til sit speciale at hjælpe med at få visa og andre indrejsepapirer på plads.

Kunderne kommer fra alle dele af erhvervslivet og spænder lige fra mediebranchen til produktionsvirksomheder. Men også private henvender sig til visumansøgning.dk for at få hjælp. Udover visa hjælper firmaet blandt andet også med flybilletter, arbejdstilladelser og loyalitetspapirer som for eksempel oversættelse af coronapas fra et sprog til et andet.

- Vores arbejde handler rigtig meget om tillid. Vi beder jo om at få folks pas udleveret og skal håndtere personfølsomme oplysninger. Derudover er det vigtigt, at vores ansatte hurtigt kan sætte sig ind i nye og indimellem komplekse sager, fortæller Mikkel Bitsch, der stiftede firmaet i 2016.

Annonce

Vores arbejde handler rigtig meget om tillid. Vi beder jo om at få folks pas udleveret og skal håndtere personfølsomme oplysninger. Derudover er det vigtigt, at vores ansatte hurtigt kan sætte sig ind i nye og indimellem komplekse sager.

Mikkel Bitsch, ejer af visumansøging.dk

- Det er meget vigtigt, at de dokumenter, som der skal bruges til en ansøgning om visa, ikke indeholder fejl. Ellers er det forfra. Hvis man siger nej til at prøve at løse en opgave, så lykkedes det heller ikke. Vi har den holdning, at intet er umuligt, tilføjer han.

Kontor i Vejle

Visumsøgning.dk beskæftiger fem ansatte og har hovedkontor på Østerbro i København tæt på ambassadekvarterne. For nylig fik firmaet kontor i Dandyparken i Vejle, hvor det er planen, at der fast skal sidde et par ansatte. På den måde dækker firmaet kunder i det meste af Danmark, siger Mikkel Bitsch.

Mikkel Bitsch fik idéen til visumansøgning.dk på baggrund af egne rejseerfaringer. Firmaet har hovedsæde i København, men som noget nyt også kontor i Vejle. Foto: Mads Dalegaard

- Når corona en gang har lagt sig og vi er ovre det, så vil vi gerne åbne kontorer i Skandinavien i Norge, Sverige og Finland. Men ikke før, siger han.

Netop corona har givet firmaet ekstra at lave, og for første gang i firmaets levetid har det seneste regnskab vist et plus på 800.000 kroner før skat.

- Kort før corona sælger jeg virksomheden til to investorer og køber den tilbage til en langt mindre pris, da de nye ejere kommer i knibe grundet nedlukninger i Danmark og resten af verden. Ingen synes på daværende tidspunkt, at det var en god ide at købe virksomheden tilbage, men det viste sig ikke at være sandt, da Visumansøgning.dk i år laver det højeste overskud til dato, siger Mikkel Bitsch og tilføjer, at man ikke skal give op, men i stedet tro på sin mavefornemmelse.

Visumansøgning.dk

Firmaet blev stiftet i 2016 af Mikkel Bitsch fra Tørring

Visumansøgning.dk har hovedkontor i København, men også et kontor i Dandyparken i Vejle

Der er fem ansatte, men det er planen med tiden at åbne flere afdelinger

Firmaet hjælper både erhvervskunder og private om for eksempel ansøgning om visa, arbejdstilladelser og flybilletter.

- Selvom corona betød, at flyene holdt stille, og stort set ingen rejste, var der alligevel nogle, som havde behov for at rejse ud. Dem har vi hjulpet. Corona har betydet flere nye regler at forholde sig til fremover, siger Mikkel Bitsch og fortsætter:

Selvom corona betød, at flyene holdt stille, og stort set ingen rejste, var der alligevel nogle, som havde behov for at rejse ud. Dem har vi hjulpet. Corona har betydet flere nye regler at forholde sig til fremover.

Mikkel Bitsch, ejer af visumansøgning.dk

- Vi er optimistiske omkring fremtiden. Kina udgør 70 procent af vores omsætning, så når de åbner igen, vil vi kunne mærke det. De er ikke med i vores seneste regnskab.

Annonce

Drømt om sit eget

Mikkel Bitsch stammer oprindelig fra Vejle, hvor han efter folkeskolen blandt andet arbejdede som tømrer, som stilladsarbejder og som salgschef. At han nu bor i Tørring, skyldes kæresten og deres i alt tre børn.

Visumansøgning.dk, som Mikkel Bitsch står bag, hjælper kunderne med at rejse til lande i hele verden. Foto: Mads Dalegaard

- Hun boede i Tørring, da jeg mødte hende. Jeg vidste, at det var hende, jeg ville være sammen med, så derfor blev det sådan, siger han og uddyber:

- Jeg har ellers rejst en del gennem årene og boet halvtandet år i Dubai. Det er mine egne erfaringer både i forbindelser med rejser, og hvad jeg ellers har lavet, som jeg nu trækker på.

Annonce
Tørring Folkeblad

Kom til dobbeltkoncert med Vankelmod og TaLeTid

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Smittetallene stiger igen markant og især hos skoler: - Vi venter hvert minut på at få flere selvtests

Annonce
Tørring Folkeblad

70 år og stadig aktiv elektriker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Kommune udvider åbningstider markant i flere kviktestcentre

Hedensted/Juelsminde Avis

Tredobbelt brand i weekenden: Både container, skorsten og hjemmebygget sauna stod for skud

Brædstrup Avis

Corona skabte kæledyrs-eksplosion: Travle dyrlæger ansætter ny kollega

Tørring Folkeblad

Gadepræst fortæller om sit arbejde ved kirkecafé

Hedensted/Juelsminde Avis

Smittetallene flader ud, men ligger fortsat højt: 14 sogne stadig helt i rødt

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Vi vil gerne have sundhedsråd om modermærker, men ikke om rygning

Annonce