Annonce
Tørring Folkeblad

Mindeord: Jørgen var et frisk pust og altid fuld af ideer

Jørgen Vestergaard Knudsen blev begravet 2. oktober fra Uldum Kirke. Arkivfoto: Dan B. Nielsen

Uldum: Lions-sekretær Peter Vessel har på vegne af Lions Tørring-Uldum skrevet disse mindeord om Lions-kammeraten Jørgen Vestergaard Knudsen, Uldum, der blev begravet fredag 2. oktober 2020.

Tidligt lørdag den 26. september modtog vi det triste budskab, der kundgjorde, at vores Lions-kammerat Jørgen Vestergaard Knudsen ikke længere var iblandt os.

Bodil har mistet sin kære mand Jørgen Vestergaard Knudsen, vi har mistet en god Lions-kammerat.

Annonce

Jørgen kom til Lions Tørring-Uldum for 20 år siden. Før den tid var han aktiv i Lions Club Hillerød.

Jørgen var et frisk pust, som hurtigt faldt i det jyske. Han var meget aktiv i klublivet. Han var altid god for en frisk bemærkning.

Hos os fik Jørgen hurtigt tillidsposter. Han har været Club-præsident for Lions Tørring-Uldum to gange og har bestridt den krævende post det er at være sekretær flere gange, i alt i fem "club-år".

Han havde mange nye ideer, som skulle afprøves. Hans overtalelsesgaver var hans force. Når Jørgen talte, så lyttede man. Projekter blev gennemført.

Han stod blandt andet for vores årlige madaften. Mændene lavede mad, dækkede bord og vartede vores piger op. Det var Jørgen, der valgte menu, satte holdene, der skulle udføre opgaverne: Forret, hovedret og dessert samt borddækning og servering. Opvasken var mændenes fælles projekt.

Han skaffede spændende aftaler for club-besøg. Når der skulle prøves nye tiltag, var Jørgen fuld af ideer, om det var julemesse eller lykkevognen, og altid parat til at tage en ekstra tørn for sagen. Hos Jørgen gik vi aldrig forgæves. Han var, hvad jeg kalder en Lions med stort L.

Bodil og Jørgen fik mange gode år sammen. Jørgens alt for tidlige bortgang berører os alle. Vores tanker er hos Bodil og familie.

Æret være Jørgens minde.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 24

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce