Annonce
Tørring Folkeblad

Museum har fundet ny leder

Martin Holm fra Ejstrupholm vil 1. juni begynde på sit nye job som leder af Hjortsvang Museum. Arkivfoto
Annonce

Hjortsvang: Mellem hele 58 ansøgninger til den ledige stilling som leder på Hjortsvang Museum har bestyrelsen nu fundet et match i form af Martin Holm fra Ejstrupholm.

Han har 16 års erfaring med historieformidling på Silkeborg Bunkermuseum, hvor han som næstformand i museets bestyrelse bl.a. har stået for events på museet og har været i stand til at knytte mange frivillige til. Ligesom antallet af besøgende også har været stigende.

Martin Holm er gift og har fire voksne børn. Erhvervsmæssigt har han i følge en pressemeddelelse fra Hjortsvang Museum været entreprenør inden for tapeter og vægbeklædninger i Danmark siden 2005, og han har desuden været indretningskonsulent og marketingkoordinator i flere virksomheder gennem tiden.

- Kort sagt er Martin en alsidig positiv person i sin bedste alder, der har et nyt blik for museet. Han er i stand til at lave reparationer af museets bygninger, og han kender til de gamle teknikker, der er vigtige for os. Både bestyrelsen og de frivillige glæder sig til at arbejde sammen med den nye leder, lyder det fra formand Jette Heller i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Booktalks på bibliotekerne

Annonce