Annonce
Tørring Folkeblad

Musiksjak klarede skærene - næste koncert er i kalenderen

"Peter og de andre kopier" spiller Gasolin og Kim Larsen nummer. Til marts lægger de vejen forbi Aale. Pr-Foto
Aale Musiksjak måtte aflyse efterårets koncert med Johnny Deluxe, men er nu klar med nyt navn til foråret, hvor "Peter og de Andre Kopier" lægger vejen forbi Aale.
Annonce

Aale: Er du til Jutlandia og Susan Himmelblå, Papirsklip eller Kvinde Min, så er det måske en ide at skrive datoen 27. marts i kalenderen.

Her barsler Aale Musiksjak nemlig med en koncert med bandet "Peter og de Andre Kopier", der nok er en af de mest kendte og største Kim Larsen-kopiband.

Koncerten, der foregår i Aale-Hjortsvang Minihal, er ikke kun en glædelig begivenhed for Kim Larsen-fans, men også for musiksjakket, der i efteråret var nødt til at aflyse en koncert med Johnny Deluxe.

Forinden havde sjakket med liv og sjæl forsøgt at sælge flere billetter til koncerten, men det lykkedes ikke. I stedet blev opvarmningsbandet Villys Trio opgraderet til koncertens hovednavn.

- Vi tilbød folk at refundere deres billet, da Johnny Deluxe ikke kom alligevel, men alle, der havde købt billetten, beholdt den faktisk, dog til en lidt lavere pris. Det betød, at koncerten lige netop løb rundt for os, fortæller musiksjakkets formand Niels-Henrik Toftgaard.

Han håber på at kunne sælge mindst et par hundrede billetter til koncerten med "Peter og de Andre Kopier".

- Det kunne jo være en oplagt julegaveidé. Det er meget op i tiden med Kim Larsen. Det er noget, som folk gerne vil høre og som taler til et bredt publikum. "Peter og de Andre Kopier" er et af de mere kendte kopibands, og de er meget populære og har høj kvalitet, lyder det fra Niels-Henrik Toftgaard.

Billetter kan købes på musiksjakkets hjemmeside. Salget er i gang.

Aale Musiksjak

Aale Musiksjak blev dannet i 2011 og har siden da holdt to årlige koncerter i Aale-Hjortsvang Minihal.
Tidligere har bl.a. Allan Olsen, Tøsedrengene, Michael Learns To Rock, Folkeklubben og Anne Linnet optrådt i Aale.
Der har tidligere været mellem 350 til 450 gæster til koncerterne, men det har knebet med billetsalget til de seneste koncerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce