Annonce
Tørring Folkeblad

Nu bliver BID fysisk

Mikkel Niess fra BID Danmark er tovholder på det nye BID-forum i Tørring. Han står bag en række lignende BID forum i bl.a. Vejle, Give og Holstebro, hvor billedet her er fra. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Tørring: Mandag 15. juni vil der for første gang finde et fysisk BID møde sted i Tørring. Det sker i Gudenåcenteret fra klokken 17.45 til 20.

BID er et nyt forum, hvor handelsliv, institutioner, foreninger og borgere går sammen om at skabe mere liv og aktiviteter i Tørring. BID-konceptet blev skudt i gang midt under coronakrisen, og der har indtil nu været to virtuelle møder. På møderne er der bl.a. taget initiativ til med jævne mellemrum at flage for fællesskabet i byen og til det virtuelle anderally, der blev afviklet i sidste uge.

Nu, hvor der endelige er mulighed for at mødes fysisk, er håbet, at der kan sættes endnu mere skub på aktiviteterne til gavn for byens bedste.

- Handelsforeningen gør i dag et stort arbejde for at skabe aktiviteter i Tørring. Men hvis vi skal have bedre byrum for borgerne, mere liv i bymidten og dermed øget kundestrøm og konkurrenceevne, har vi brug for flere parter om bordet, så vi kan højne vores indsats, til gavn for byens borger og byens detailhandel, lyder det i beskrivelsen af mødet.

Da coronakrisen forsat sætter begrænsninger på, hvor mange man fysisk kan mødes, er tilmelding til mødet nødvendig. Det sker på hjemmesiden hedensted.nemtilmeld.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce