Annonce
Tørring Folkeblad

Ny bog: Thomas fra Rask Mølle levede stærkt og døde smukt

Udover at skrive bogen vil Mette Bording Nybo også gerne ud at holde foredrag om forløbet før og efter hendes mands død. Lokalt kommer hun forbi Uldum Bibliotek 31. marts. Foto: Michael Svenningsen
Mette Bording Nybo fra Rask Mølle har skrevet en stærk og personlig beretning om at håndtere sorgen over, at hendes mand Thomas Nybo skulle dø af kræft, mens hun og de tre sønner skulle leve videre.
Annonce

Rask Mølle: I maj 2019 mistede Mette Bording Nybo sin mand, Thomas, på 45 år.

I bogen "Lev stærkt - dø smukt" fortæller hun om sorgen, kærligheden, erkendelsen og bearbejdningen. Fordi familien i fællesskab turde tage sorgen på forskud og sige farvel, blev Mette og de tre sønner sat fri til at fortsætte livet – uden Thomas.

Thomas døde af en knoglemarvskræft, der langsomt havde nedbrudt hans krop. Det tog tre år. Men kræften dræbte aldrig hans evne til at elske livet, udnytte sin krops potentiale og til altid at give kærligheden plads.

Som Thomas skrev i sin tale til sin egen begravelse: "Jeg ønsker jer alle en dejlig dag – og et dejligt liv. Husk, at vi ikke gør livet op i de antal år, vi får i lotteriet, men i alle de ting, vi vælger at fylde det med."

Annonce

Skrev efter begravelsen

I månederne op til og i ugerne efter hans død skrev hans hustru Mette "Lev stærkt - dø smukt", der udkommer i denne uge på Gads Forlag. Bogen handler om troen på det gode og på kærlighedens frisættende kraft. Og om hvordan man sammen kan tage styring over et liv i kaos, så man både før, under og efter døden kan finde mening og livslykke.

Bogen viser, at man kan komme overens med det uafvendelige, mens den døende stadig er i verden.

Mette Bording Nybo, f. 1974, er cand.mag. i fransk og dansk og arbejder som gymnasielærer. 31. marts fra kl. 19-21 vil hun holde et foredrag om bogen på Uldum Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce