Annonce
Tørring Folkeblad

Ny butik: Fleksjobber vil sælge gaver fra garagen

Butik 17 ligger ude på landet mellem Rask Mølle og Flemming, men midt i en coronatid, hvor man helst skal møde så få så muligt, tror Tina Jensen faktisk, det er en fordel, ikke at ligge inde på strøget i Horsens. Foto: Morten Pape
På fredag slår Tina Jensen dørene op til en ny gave- og brugskunstbutik mellem Rask Mølle og Flemming. Hun håber på et arbejdsliv med mere social kontakt.
Annonce

Rask Mølle: Butik 17 står der med store bogstaver på træskiltet ved den nybyggede villa på Honum Skovvej mellem Rask Mølle og Flemming.

Inde i, hvad der egentlig er bygget som garage og bagindgang, har 45-årige Tina Jensen sammen med sin familie de seneste uger indrettet en lille butik med specialiteter, blomster, smykker, lys og brugskunst.

Butikken er ejet af hendes mand Ove Jensen, der har ansat Tina Jensen til at passe den, mens han selv og de tre børn på 20, 22 og 24 også har lovet at hjælpe til.

- Jeg har været fleksjobber i mange år, da jeg er opereret to gange i min ryg for diskusprolaps. Jeg har arbejdet på kontoret for min mand, der er selvstændig entreprenør med O.J Byg og Anlæg, men jeg kunne godt tænke mig at møde lidt flere mennesker i hverdagen, så derfor fik vi ideen til at lave butikken, fortæller Tina Jensen,

Hun har den seneste tid har haft travlt med at smide bilerne ud af garagen og indkøbe varer og indrette butikken, mens børnene bl.a. har hjulpet med at lave hjemmeside og komme på de sociale medier.

Annonce

Blomster og brugskunst

Som datter af den fhv. graver og gravemedhjælper i Hvirring ligger arbejdet med blomster og planter ikke Tina Jensen fjernt, og hun har tidligere arbejdet på Uldum Planteskole, ligesom hun har hjulpet til hos både Holch Blomster og blomsterdekoratøren Hedegaard og Jakobsen.

Derfor er der også en del blomster i forretningen, selvom de langt fra fylder det hele.

- Man skal faktisk køre langt herfra for at finde en værtindegave, en firmagave, eller hvad man nu lige har brug for en gave til. Jeg har ikke afskårne blomster, men jeg laver sammenplantninger og spændende gavekurve med nogle forskellige specialiteter og brugskunst, fortæller Tina Jensen, der på grund af sin ryg kun vil have åbent om eftermiddagen tirsdag-fredag og fra 10-14 i weekenden.

Første åbningsdag er fredag 18. september kl. 12, men på grund af corona bliver der ikke lavet en åbningsreception.

Tina Jensen har forsøgt at finde forskellige specialiteter og mærker, der ikke umiddelbart kan købes andre steder i området. Foto: Morten Pape
Tina Jensens mand er oprindeligt tømrer og han bidrager til butikken både med træ-interiør og mindre stykker træ, som Tina Jensen laver dekorationer og sammenplantninger på. Foto: Morten Pape


Man skal faktisk køre langt herfra for at finde en værtindegave

Tina Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Springvandet slukkes

Tørring Folkeblad

Adventsmøde i Hammer

Annonce