Annonce
Tørring Folkeblad

Ny butik på vej i Tørring: Kanoudlejere vil sælge garn

Kommunen byggede i 2015 et nyt kanohus på Aagade, som bliver forpagtet af Jan og Anette Mindedahl. Huset bliver blandt andet brugt som reception for kanoudlejning, men nu vil parret også åbne garnbutik på stedet. Arkivfoto: Martin Ravn
Tørring får en ny butik 7. maj, når Jan og Anette Mindedahl åbner garnforretning i kanohuset på Aagade.
Annonce

Tørring: Umiddelbart har kanofart og strikketøj måske ikke så meget med hinanden at gøre. Men de to ting kan sagtens fungere side om side, mener Jan og Anette Mindedahl fra Tørring.

For mens det ene er en typisk vintersyssel, så foregår det andet om sommeren, og derfor vil de to kanoudlejere, der sidste år kunne fejre 25 års jubilæum i branchen, 7. maj åbne garnforretning i kanohuset.

- Vi har i nogen tid ledt efter en måde at udvide vores forretning på, for de nye udlejningsregler for kanoer gør vores indtægt mere usikker. Derfor har vi kigget rundt i byen og set på, hvad der mangler, og garn er i hvert fald noget, jeg selv plejer at køre udenbys efter, siger Anette Mindedahl.

Hun har altid selv strikket og hæklet meget og har derfor et vist kendskab til, hvad der er godt.

Jeg er selv opvokset med at strikke, hækle og sy, og for mig er det et frirum.

Anette Mindedahl

Annonce

Brugte hæklepinde

Den nye garnbutik skal ligge i kanohuset på Aagade, og den får navnet AJ Garn.

- Vi starter stille og roligt op med et enkelt mærke, men vi håber, at der bliver basis for at udvide, når vi rammer efteråret. Foruden garn sælger vi strikke- og hæklepinde, også brugte, for det, mener vi, passer godt ind i den nye måde at tænke bæredygtighed på, siger Anette Mindedahl.

For halvandet år siden udvidede kanoudlejerne også deres forretning, dengang med teambuildingarrangementer. Det går stille og roligt fremad med den del af forretningen, fortæller de.

Garnbutikken kommer i begyndelsen til at holde åbent tirsdag og onsdag fra kl. 12 til 17 og torsdag fra kl. 9 til 13. Derudover vil der indimellem være åbent om lørdagen med bl.a. strikkecafé.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce