Annonce
Tørring Folkeblad

Ny dato for online koncert i Rask Mølle

Peter og De Andre Kopier har pga. Melodi Grand Prix rykket deres online koncert, så det nu bliver fredag 5. marts i stedet. Arkivfoto

Rask Mølle: Melodi Grand Prix og online live koncert går ikke hånd i hånd. Det mener man i hvert fald hos Peter og de andre Kopier, der i samarbejde med Rask Mølle og Omegns Idrætsforening ellers havde inviteret til live online koncert lørdag 6. marts.

Nu er bandet i midlertidig blevet opmærksomme på, at der samme aften bliver sendt Dansk Melodi Grand Prix, og derfor har de valgt at flytte koncerten til dagen før fredag 5. marts.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke lige havde været opmærksomme på Melodi Grand Prix, men nu flytter vi koncerten og håber dem, der allerede har købt billet, også kan dagen før, lyder det fra ROI-formand Anja Andersen, der også håber, at endnu flere kan være med til koncerten med den nye dato.

Hun har allerede solgt nogle billetter til koncerten, både til lokale og fra omegnsbyerne, men håber, at endnu flere vil bakke op om begivenheden, som har som hovedformål at give en fælles oplevelse i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce