Annonce
Tørring Folkeblad

Ny kommunaldirektør er på plads: Han er 48 år og direktør i Randers Kommune

Steinar Eggen Kristensen bliver ny kommunaldirektør i Hedensted Kommune. Han blev formelt valgt i byrådet onsdag aften og tiltræder til febuar. Foto: Michael Svenningsen
Steinar Eggen Kristensen bliver ny kommunaldirektør. Han kommer til Hedensted med erfaring som leder af arbejdsmarkeds- og socialområdet i Randers Kommune.
Annonce

Hedensted: Fra 1. februar får Steinar Eggen Kristensen ansvar for den daglige drift af Hedensted Kommune.

Det står klart, efter byrådet onsdag aften i fuld enighed valgte ham som ny kommunaldirektør.

Steinar Eggen Kristensen er 48 år og cand.scient.pol fra Aarhus Universitet.

Han kommer til Hedensted Kommune med frisk erfaring fra social- og arbejdsmarkedsområdet, som han de seneste syv år har været direktør for i Randers Kommune.

Steinar Eggen Kristensen har også haft ledende stillinger på det sociale område i Aarhus og København kommuner og desuden arbejdet for Rambøll som chefkonsulent og i Indenrigsministeriet som budgetfuldmægtig.

Ifølge borgmester Kasper Glyngø (S) passer han ”spot on” på den profil, kommunen har forsøgt at tegne i stillingsopslaget.

- Vi ville gerne have en, der kunne fremvise nogle resultater og visioner. Vi ville også have en, der har vist talent for ledelse, og vi var slet ikke forskrækket ved tanken om at ansætte en, som rakte ud efter et trin højere oppe ved at blive kommunaldirektør, siger borgmesteren til Folkebladet og fortsætter:

- Det var sådan en person, vi kiggede efter og har fundet med Steinar Eggen Kristensen.

Steinar Eggen Kristensen

  • Er 48 år og uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet.
  • Er opvokset i Ikast, men bor i Aarhus med Ann-Britt Wetche og er far til to børn på henholdsvis 14 og 18 år.
  • Udover arbejde og familie bruger han tid på mountainbike, ferierejser, bøger og at følge FC Midtjylland.
Annonce

Ser spændende opgaver i kommunen

Den kommende kommunaldirektør indgik i et ansøgerfelt på 12 mand, hvoraf tre gik videre til en afsluttende samtale. Med i ansættelsesudvalget var politikere såvel som ledere og medarbejderrepræsentanter.

Om interessen for jobbet i Hedensted Kommune siger Steinar Eggen Kristensen:

- Jeg har altid haft et godt indtryk af Hedensted Kommune og er imponeret over resultaterne, der er skabt inden for bosætning, erhverv og beskæftigelse. Da jeg kiggede på stillingsopslaget, så jeg spændende ting i forhold til kernevelfærd og udvikling af lokaldemokratiet. Ånden og mentaliteten er meget lige på og handlingsorienteret. Det appellerede stærkt til mig.

Steinar Eggen Kristensen nævner også, at han ser en spændende mulighed for faglig og personlig udvikling i sit nye job.

Han tager over efter Jesper Thyrring Møller, der stopper som kommunaldirektør ved udløbet af sin åremålsansættelse 31. januar 2020.

Borgmester Kasper Glyngø mener, at kommunen med Steinar Eggen Kristensen får en stærk og kompetent leder med menneskelige kvaliteter og et drive, der kan sikre god drift og udvikling. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce