Annonce
Tørring Folkeblad

Ny springhal har givet gymnastikforening vokseværk

Gymnasterne i Lindved har nu god plads til deres airtrack og til at udføre mere avanceret træning. Foto: Elisabet D. Hyttel

Lindved GF har fået både flere gymnaster og trænere, efter den nye springhal blev indviet for et år siden

Annonce

Lindved: Gymnastiksæson er ovre, men der er alligevel gang i springhallen ved Lindved Hallen.

Et hold gymnastikinteresserede instruktører og frivillige er i gang med den ugentlige mandagstræning for at holde formen ved lige sommeren over. Og der er god brug for trænerne, for Lindved GF har haft forrygende travlt det seneste år.

- Vi plejer af have 40 børn på vores springhold for 4.-9- klasse. I år havde vi tæt på 70. Samtidig fik vi 10 nye trænere, så vi nu er omkring 40 instruktører og hjælpere i klubben, siger Steen Henrik Sloth, der er formand for gymnastikafdelingen.

Nyhedens interesse slog altså hårdt igennem, for også på andre hold, oplevede man fremgang. Om tilslutningen holder ved til næste sæson, vides ikke, men gymnastikforeningen er i hvert fald begejstrede for den nye hal, der blev bygget i forbindelse med, at Lindved Skole blev bygget om. Før det, foregik gymnastiktræningen i den gamle og nedslidte gymnastiksal, men i den nye er der højt til loftet, trampoliner og en stor måtte, der kan hæves og ønskes alt efter spring.

- Vi har mulighed for at træne mange flere ting i denne her hal, fordi vi har det rigtige udstyr, forklarer Steen Henrik Sloth.

I takt med de mange nye gymnaster er der også fulgt flere nye instruktører og hjælpere med til Lindved Gymnastikforening. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce

Se video fra hallen

Annonce

Mere sammenhold

Ændringen har også betydning for resten af klubben, idet aktiviteterne nu er mere samlet.

- Dem, der spiller håndbold, kan lige stikke ind og se, hvad gymnasterne laver og omvendt. Det giver mere sammenhold i foreningen, forklarer Steen Henrik Sloth.

I første omgang havde man slet ikke tænkt på, at der skulle bygges en ny gymnastiksal, men efter et stort lobbyarbejde fra Lindved GF's side, blev der fundet og rejst penge til den nye hal. Og tiltaget har altså givet pote i form af flere medlemmer og flere trænere.

- Det forpligter selvfølgelig at have flere gymnaster, men heldigvis er der også fulgt trænere med på grund af faciliteterne, siger Steen Henrik Sloth.

Gymnastikafdelingen har også nye tiltag på vej for at udnytte rammerne, eksempelvis et træningstilbud til de unge, der vender hjem fra efterskolerne.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce