Annonce
Tørring Folkeblad

Nyanlagt flis skyllet i åen

Vandstanden i Slårup Å er de seneste dage steget så kraftigt, at det nyanlagte flis på stien gennem Gudenåparken er skyllet væk. Billedet er taget onsdag 12. februar. Foto: Ingrid Trier
De seneste dages regn har forvandlet Slårup Å til en flod, som bl.a. har spist en stor del af det store læs flis, Tørring Greenteam netop havde lagt på stien.
Annonce
Annonce

Fik flis fra kommunen

Det var efter en gåtur på stien for et par uger siden, at Lene Schou fik ideen om sammen med resten af greenteamet at lægge flis ud på stien. Lene Schou spurgte Hedensted Kommune, om det var muligt at få noget flis til projektet, og allerede næste dag lå der en bunke flis klar ved spejderhytten.

- Jeg bor selv i Gl. Tørring, men har en nevø i stationsbyen, og jeg har da været lidt bekymret for ham og de øvrige børn i byen, når de skulle passere de store maskiner ved broen. Stien gennem Gudenåparken er langt mere trafiksikker og ender jo lige ved Skolestien, så jeg håber da snart, vi kan få den gjort tørskoet igen, lyder det fra Lene Schou.

Den midlertidige gangbro over Gudenåen ved Bredgade er i øvrigt nu gjort færdig, så det er muligt at komme den vej over åen som cyklist eller gående.

Sådan så stien med det nyanlagte flis ud onsdag 5. februar. Foto: Ingrid Trier

Tørring: Skoleelever og andre, der under broarbejdet i Tørring har udset sit stien gennem Gudenåparken som forbindelsesrute mellem Stationsbyen og Gl. Tørring, skal nok tænke sig om en ekstra gang. Eller i hvert fald iføre sig et par langskaftede gummistøvler.

For den tørskoede forbindelse, som avisen i sidste uge kunne fortælle, Tørring Greenteam havde sikret ved at lægge flis på stien, der går via Solfang, Gudenåparken langs Slårup Å og tværs over det gamle stadion ved spejderhytten, er ikke længere helt så tør.

De seneste dages regn har forvandlet Slårup Å til en rivende flod, der er gået over sine bredder og flere steder har skyllet det nyudlagte flis væk.

Det ærgrer Lene Schou fra Tørring Greenteam, der for 14 dage siden tog initiativ til at brede flisen ud.

- På den anden side var vi også forberedt på, at der var en risiko for, at det ville ske. Derfor har vi også kun repareret de værste huller på den del af stien, der går gennem Gudenåparken. Nu vil vi vente, til vandstanden er sunket, så vi kan reparere skaderne med det sidste flis, vi har tilbage, fortæller Lene Schou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce