Annonce
Tørring Folkeblad

Nyt madskole-koncept på Stjernevejsskolen i vinterferien

Tre dage med madskole på Stjernvejsskolen i Hedensted. Sådan lyder tilbuddet fra 4H til lokale skolebørn i alderen fra otte til 12 år. Foto: Carsten Andersen
Siden 2004 har landbrugsorganisationen 4H lavet madskoler over alt i Danmark i sommerferien. Nærmere bestemt fem dage en uge af sommerferien. 4H har nu udvidet konceptet og lavet et nyt format med 3 dage - også i de korte ferier.
Annonce

Hedensted: Børn fra Hedensted og omegn er nogle af dem, der kan blive blandt de første til at deltage på en tre-dages madskole, som arrangeres af landbrugsorganisationen 4H i et ikke-kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.

Sammen med en gruppe frivillige instruktører vil børnene regere i skolekøkkenet, hvor de skal hakke, stege og brase, føle, smage og dufte.

Alle børn i 8-12-års alderen kan deltage, og undervisningen foregår på Stjernevejsskolen i Hedensted i dagtimerne fra kl. 9 til 15 i vinterferien fra mandag 10. februar til onsdag 12. februar. Det nye koncept har været undervejs i nogen tid - blandt andet på grund af efterspørgsel fra forældrene.

- Det er for dem, der slet ikke kan vente til sommerens madskoler såvel som dem, der gerne vil prøve en lidt mindre model af, inden de begiver sig ud i en hel uges madskole, siger Line Munk Damsgaard, der er ernæringschef og projektleder på madskoler i Landbrug & Fødevarer.

Man håber, at konceptet bliver så stor en succes, at det kan køre i flere af de kortere skoleferier - for eksempel også efterårsferien. Deltagelsen koster 370 kroner pr. barn for de tre dage. Tilmelding kan ske på www.madskoler.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce