Annonce
Tørring Folkeblad

Nyt spisetilbud på Sandvad Sognegård: Lone omsætter corona-kedsomhed til café

Lone Lykke Beyer, der er indehaver af Sandvad Sognegård, er klar til at åbne café på stedet. Foto: Mette Mørk
Fremover kan du ikke bare holde din fest på Sandvad Sognegård. Nu kan du også komme ind i løbet af ugen og købe brunch, en Sandvad-bøf eller noget helt tredje på stedets nye café.
Annonce

Sandvad: Som mange andre restauratører har Sandvad Sognegård været voldsomt påvirket af coronasituationen.

Adskillige selskaber er blevet aflyst eller flyttet til 2021, og aldrig har der været mindre at lave for Lone Lykke Beyer, der driver Sandvad Sognegård. Men i stedet for at sidde på hænderne har hun kastet sig over et nyt projekt.

Således åbner hun en café, som kommer til at holde åbent tre dage om ugen på sognegården.

- Det er jo ingen hemmelighed, at vi nærmest intet har at lave på grund af coronarestriktionerne. Men jeg synes stadig, det er sjovt at lave mad, og vi har hyggelige lokaler, så hvorfor ikke prøve at udnytte det. Vi har længe haft en drøm om at åbne en café på stedet, og nu har vi muligheden og tiden til at afprøve det, uden at det kræver store investeringer, lyder det fra 60-årige Lone Lykke Beyer, der overtog Sandvad Sognegård for fem år siden.

Her i klinkestuen er der mulighed for at sætte sig og nyde en klassisk caféburger, salat, stjerneskud eller noget helt fjerde på Sandvad Sognegård, som ligger på Vongevej 48 i Sandvad. Foto: Mette Mørk

Med al respekt for Sandvad vil nogle måske mene, at det er anelse optimistisk at satse på cafédrift i sådan en lille landsby. Men det kommer an på, hvordan man ser på det, mener Lone Lykke Beyer.

- Uanset om du bor i Jelling, Tørring eller Vejle, tager det faktisk ikke mange minutter at køre hertil. Vi har gratis parkering lige ved døren, og så er det enormt handicapvenligt. Det er der ikke mange Vejle-caféer, der kan tilbyde, siger hun.

Hun er godt klar over konkurrencen fra Byens Café og Café Sejd i Jelling, men det ser hun ikke som en ulempe.

- Det er sundt med konkurrence. Uden konkurrence forbedrer man sig ikke. Og jeg tror alle gerne vil prøve noget nyt en gang i mellem. I øvrigt er der ikke de store spisemuligheder i Tørring udover pizzeria, så der er også et potentiale der, siger hun.

Annonce

Stjerneskud og Sandvad-bøf

Åbningsdagene bliver onsdag, torsdag og fredag med længe åbent om torsdagen.

- Vi satser på et simpelt menukort med fem til seks forskellige retter. Vi tilbyder blandt andet brunch, burgere, salat og stjerneskud, og om aftenenen kan man for eksempel bestille en wienerschnitzel eller en Sandvad-bøf på 180 eller 250 gram, hvis man er rigtig sulten, fortæller Lone Lykke Beyer og tilføjer, at der også er vegetariske retter på menukortet.


Vi har længe haft en drøm om at åbne en café på stedet, og nu har vi muligheden og tiden til at afprøve det, uden at det kræver store investeringer.

Lone Lykke Beyer


Det er muligt at spise på Sandvad Sognegård eller tage maden med hjem.

- Vi har masser af plads, så det bliver ikke noget problem at holde afstand under de gældende coronarestriktioner, siger hun.

Første åbningsdag er onsdag 25. november klokken 11.

Efter at have drevet Sandvad Sognegård i fem år var Lone Lykke Beyer på sit højeste med stedet, men så kom coronaen og vendte op og ned på det hele. Derfor vil hun prøve kræfter med en café, nu hvor der ikke i øjeblikket må være store fester på stedet. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Online Tegneskole

Annonce