Annonce
Tørring Folkeblad

Opfordring: Vis os din udklædning

Udklædning er for alle aldre. Her er det en lille kylling til fastelavn i Hvirring Forsamlingshus for to år siden. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Tørring: Det er nok ikke gået mange børnefamiliers næse forbi, at det på søndag er fastelavn. Her på avisen vil vi rigtig gerne se alle de kreative, smukke, farlige og seje udklædninger jeres børn og måske endda også jer selv ifører jer.

Derfor vil vi gerne opfordre jer til at tage et billede af jeres fastelavnsudklædning og sende det ind til os på presse@torring-folkeblad.dk. Så vil vi bringe billederne i Tørring Folkeblad i næste uge.

Men I skal være hurtige på tasterne. For at vi kan nå at få billederne med i næste uges avis, er sidste frist for indsendelse af billeder nemlig allerede mandag 4. marts kl. 8.

Mailens emne skal være "Fastelavn" og i mailen skal I skrive personens navn og efternavn, alder, by, samt hvad de er klædt ud som. I må også gerne skrive lidt om, hvordan kostumet er lavet/hvor det er købt, hvorfor det lige er blevet den udklædning og hvordan I har fejret fastelavn i år.

Vi glæder os til at se en masse flotte udklædninger i avisen /Redaktionen

Her kan du slå katten af tønden

Torsdag 28. februar:


  • 17.30: Hvirring Kirke

Søndag 3. marts:


  • 10.00: Uldum Hallen
  • 14.00: Aale Kirke og Aale Forsamlingshus
  • 14.00: Tørring Kirke og Gudenåhallen
  • 14.00: Lindved Sognegård
  • 14.30: Hvirring Forsamlingshus
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce