Annonce
Tørring Folkeblad

Over 300 brugte søndagen på marked ved Gudenåen

Det Syngende Postbud - Henning Vad - underholdte i Tørring Campings nye tipi til Gudenåens Dag. privatfoto
Annonce

Tørring: Over 300 personer kiggede forbi, da Tørring Camping i søndags 4. august inviterede til Gudenåens Dag med kunsthåndværk, aktiviteter for børn og barnlige sjæle, musik og helstegt pattegris.

Gudenåens Dag fejres normalt først på sæsonen, men på grund af en række andre aktiviteter havde campingforpagter Betina Johansen i år valgt at rykke arrangementet til den forgangne weekend. Samtidig var det den officielle indvielse af campingpladsen nye tipi, som Hedensted Kommunes udviklingspulje og Ferieparners Oplevelsesfond har støttet indkøbet af.

Fra åbningen klokken 10 var der rundt på pladsen udstillinger, boder og arbejdende værksteder af diverse kunsthåndværkere. Blandt udstillerne var Ruth Mogensen (betonarbejde), Madam Nim (glasperler), Else Rasmussen (malerier & Vincents) og Kirsten Guldmand (håndarbejde).

Randimaya Løkkehjærte tilbød floverreading og clairvoyance, biavler Otto Jensen var til stede med sit honning og Tinas Køkken med sine hjemmelavede marmelader.

For børnene og barnlige sjæle var der skattejagt med præmier fra de lokale butikker og fiskeri i Gudenåen med sportsfiskerforeningen. To gange underholdte Det syngende postbud, Henning Vad med musik og sang.

Til frokost blev der serveret helstegt pattegris i campingpladsens store tipi.

Næste arrangement på campingpladsen bliver 15. september, hvor der inviteres til bagagerumsmarked med mere.

Søndagens marked på Tørring Camping var godt besøgt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce