Annonce
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 39

Tørring: I løbet af torsdag 24. september fra kl. 05.15 til kl. 15 har en ukendt gerningsmand stjålet en grå Brenderup påhængsvogn fra Nyvej i Tørring.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at den har registreringsnummer GW 75 56.

Tørring: Begge parter endte ifølge Sydøstjyllands Politi med overfladiske materielle skader, da en 86-årig mand fra Tørring onsdag kl. 20.01 påkørte en parkeret bil på Ilvedvej ved Tørring.

Annonce

Manden kom kørende i nordlig retning, da han overså, at en 38-årig kvinde fra Jelling grundet motorproblemer var holdt ind i rabatten.

Derfor rammer han bilens højre bagskærm, hvorefter han svinger ud på modsatte kørebane og siden ender på en mark.

Hornborg: Onsdag 23. september mellem kl. 22 og 22.20 har en hærværksmand smadret det yderste lag glas i et køkkenvindue på Hornborgvej i Hornborg.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det fremgår ikke af døgnrapporten, hvilken type ejendom der er tale om, ligesom det heller ikke er klart, præcis hvordan ruden blev knust.

Tørring: En 49-årig kvinde tilkaldte fredag aften politiet omkring klokken 20.30, fordi hun var blevet slået af en mand. Hun havde fået flere knytnæveslag i ansigtet, lød hendes forklaring til politiet.

Manden var ikke længere på adressen, men politiet ved, hvem han er, så han vil blive kontaktet.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Tørring: Ved at bryde et vindue op til en villa på Sikavej i Tørring slap en ukendt gerningsmand afsted med en computer og diverse smykker.

Indbruddet skete i perioden mellem fredag 25. september kl. 15 og søndag kl. 11.35, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 24

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce