Annonce
Tørring Folkeblad

Postkasse, pandekager og pakker skal skabe hygge på torvet i december

Jette og Brian Nielsen har deres helt egen opskrift på pandekager, som de drager land og rige rundt med. De er ofte til stede på markedspladser og messer, men kan også bestilles til private fester. Foto: Morten Pape
Nøgleordene for julen i Tørring bliver mere hygge og flere muligheder. Derfor kommer der blandt andet en pandekagebod til byen og en stor postkasse med direkte link til julemanden.
Annonce

Tørring: Kan Tørrings torv blive et hyggeligt udflugtsmål i december? Det spørgsmål har Tørring Handelstandsforening stillet sig selv, og de har derfor sat gang i en række tiltag, der skal skabe mere hygge og flere muligheder i byen. Selvfølgelig på coronasikker vis.


Nu, hvor vi ikke skal til klippe-klistre dag på skolen, juletræsfesten og julefrokosterne er aflyste, så synes vi i stedet, der skal være lidt ekstra oplevelser i byen.

Henrik Hornemann, formand Tørring Handelstandsforening


Blandt tiltagene er Pandekageboden, der er ejet af Jette og Brian Nielsen fra Hjortsvang. Torsdag og fredag i december måned vil de trille ind på torvet med deres vogn og tilbyde handlende i byen en mad- eller dessertpandekage.

- Det er jo ingen hemmelighed, at vi mangler noget spiseligt i byen. Vi har ikke lige to restauranter og tre caféer, man kan vælge mellem, men på den her måde kan vi nu også tilbyde et frokost-alternativ eller måske endda aftensmad til den travle børnefamilie, fortæller handelstandsformand Henrik Hornemann.

Af sidstnævnte grund bliver det netop også torsdag og fredag, hvor tiden til de store gastronomiske udfoldelser i køkkenet måske er lidt knap, at pandekagevognen vil være i byen.

Annonce

Brev til julemanden

Udover pandekageboden vil der på torvet også blive opsat en stor postkasse, hvor man på corona-venlig manér for eksempel kan indlevere en konkurrence-kupon til nogle af de konkurrencer byens butikker vil diske op med i december, eller man kan aflevere et brev til julemanden i postkassen.

Da fotografen var forbi Tørring var der kun kommet pakker op på torvet, men en kæmpe postkasse, et fotospot og en skov af juletræer er også på vej. Foto: Mads Dalegaard

Endelig vil der blive et fotospot, med en opsat baggrund, der kan danne "den perfekte" julebaggrund til årets familie-julefoto, som Henrik Hornemann udtrykker det.

- Nu, hvor vi ikke skal til klippe-klistre dag på skolen, juletræsfesten og julefrokosterne er aflyste, så synes vi i stedet, der skal være lidt ekstra oplevelser i byen, og så kan man jo f.eks. gøre det til en udflugt at aflevere yngstemandens sutter i postkassen til julemanden, få taget et familiebillede og få en pandekage, lyder det fra Henrik Hornemann, der selvfølgelig også opfordrer til at man gør sine juleindkøb, når man nu alligevel er i byen.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce