Annonce
Tørring Folkeblad

Præst og lokale mænd samarbejder om ny herreklub i Tørring

Janus Kirk Faaborg er sammen med Peter Vessel, Børge Maul og Leif Iversen gået sammen om at starte en ny herreklub op. Arkivfoto Michael Svenningsen
Tørring Kirke inviterer mandlige pensionister med i en ny herreklub.
Annonce

Tørring:  En ny herreklub er på vej til at blive etableret i Tørring. Bag initiativet står Tørring Kirkes præst Janus Kirk Faaborg.

Han har længe haft et ønske om at lave et tilbud målrettet ældre mænd i Tørring.

- Corona har isoleret mange. Der er behov for at gøre noget for at modvirke ensomhed. Herreklubber af denne type har succes i mange sogne, fortæller Janus Kirk Faaborg

Han luftede ideen på et BID-møde, hvilket førte til, at tre lokale mænd, Peter Vessel, Børge Maul og Leif Iversen, meldte sig til at hjælpe med at føre tankerne ud i virkeligheden.

Overskriften for herreklubben er mad, snak og inspiration (i prioriteret rækkefølge), og for at deltage i klubben skal man være pensionist og have lyst til at mødes med nogle herrer over en bid mad og en uformel snak om løst og fast.

Annonce

Humor, historie og biler

Indtil videre er der planlagt tre møder i klubben. Mandag 23. november kommer skulptør og foredragsholder Ejvind Nielsen forbi klubben for at tale om "Humor i tilværelsen", mandag 18. januar vil Peer Hansen fortælle om Tørring Bys historie, og 15. marts vil Leif Iversen fortælle om sine veteranbiler.

Alle møder begynder kl. 12 og finder sted i Kirkebakkehuset. Tilmelding til klubben skal ske senest ugen inden arrangementet til enten Peter Vessel 29 84 50 60, Børge Maul 20 14 18 92 eller Leif Iversen 52 55 19 34.

Arrangementerne er ikke omfattet af det gældende forsamlingsforbud på 10 personer. Der er god plads i lokalerne, lyder det fra arrangøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce