Annonce
Tørring Folkeblad

Prøv et døgn på Flemming Efterskole

Flemming Efterskole giver børn i alderen fra otte til 14 år mulighed for at prøve efterskolelivet et enkelt døgn i starten af april måned. PR-foto
Annonce

Flemming: Som noget helt nyt inviterer Flemming Efterskole børn i alderen 8-14 år på efterskole i et døgn, hvor der er mulighed for at prøve efterskolelivet sammen med skolens nuværende elever.

Rekordmange 10. klasseelever vælger i de her år at tage på efterskole, men det kan være svært at vælge, hvilken af landets 240 forskellige efterskoler, man vil gå på.

- Det er en stor beslutning at vælge efterskole. Derfor er det vigtigt at komme ud og se nogle forskellige skoler samt mærke på egen krop, hvad det vil sige at gå på efterskole. Det er et helt år, man siger ja til, og derfor er det vigtigt, at det er det rette match, fortæller afdelings- og campleder Lars Rind Frandsen.

Børn i alderen 8-14 har således mulighed for at være efterskoleelever i ét døgn i Flemming fra mandag 6. april til tirsdag 7. april. Den korte camp ligger i dagene lige før påske, hvor de fleste folkeskoleelever har lang påskeferie, men hvor efterskoleeleverne stadig er på skolen. Der vil blandt andet være springlektioner, fodbold og fællesaktiviteter på skemaet. Man kan sikre sig en billet på skolens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce