Annonce
Tørring Folkeblad

Rask Mølle-elever fik udsyn og indblik i verdenen uden for Danmark

Torsdag havde Rask Mølle Skole åbent hus for forældre, bedsteforældre mv., hvor eleverne på en række stande viste, hvad de havde arbejdet med i løbet af ugen. Privatfoto
Ugen op til vinterferien stod i det internationale tegn på Rask Mølle Skole
Annonce

Rask Mølle: De ca. 470 elever på Rask Mølle Skole havde i sidste uge fokus på verden uden for Danmark. I indskolingen og på mellemtrinet blev der arbejdet med bestemte lande blandt andet Ghana, Cambodia, Brasilien og Kina, mens overbygningen arbejdede med flere forskellige lande og blandt andet satte fokus på FN's 17 verdensmål og historiske begivenheder.

Det fortæller Isabell Busk, Katrine Rahbek, Stephanie Hansen, Stephanie Nygaard og Vanessa Tran fra 7. årgang, der har skrevet en pressemeddelelse til Tørring Folkeblad.

- Eleverne synes, uge seks var sjov og god. De kunne godt lide at arbejde på tværs af årgange og lære om de forskellige kulturer. Mange fra skolen siger, at de gerne vil have en lignende uge igen, lyder det fra 7. klasses-eleverne i pressemeddelelsen. Torsdag, 6. februar holdt skolen åbent hus, hvor forældre, bedsteforældre og folk fra Rask Mølle og omegn var inviteret til at se de færdige projekter. Ugen sluttede med en fællessamling for hele skolen fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce