Annonce
Tørring Folkeblad

Rask Mølle-virksomhed udvider: Vil skabe bedre rammer for de ansatte

Det er svært at trække kvalificeret arbejdskraft til. Derfor arbejder R.M. Spåntagning målrettet på at forbedre arbejdsmiljøet for de ansatte. Foto: Mads Dalegaard
Hos R.M. Spåntagning skal fremtiden tegnes af vækst, og det kræver dygtige medarbejdere. Derfor udvider Rask Mølle-virksomheden nu med flere kvadratmeter, som skal være med til at skabe de bedste betingelser for arbejdsmiljøet på stedet.
Annonce

Rask Mølle: Set udefra ligner R.M. Spåntagning i øjeblikket mest af alt en byggeplads. Og det er der god grund til.

For den 56-årige direktør Peter Sørensen har planer om vækst, der kun kan indfries med flere kvadratmeter til produktion og til personale.

- Vi vil gerne være mere end et sted, man arbejder og så tager hjem. For de ansatte ligger jo trods alt 7,5 timer på stedet her hver dag, siger direktør Peter Sørensen om baggrunden for udvidelsen. Foto: Mads Dalegaard

- Vi vil gerne være større. Dels fordi det ville være sundt for virksomheden at vokse, og dels fordi virksomheden så bliver mere værd, siger Peter Sørensen, der blandt andet ser stordriftsfordele i forhold til administration, en øget jobsikkerhed og et bedre udbytte som gode grunde til at udvide.

I øjeblikket bliver R.M. Spåntagning derfor udvidet med en 400 kvadratmeter stor lagerhal og en lige så stor administrationsbygning, der blandt andet skal indeholde et mødelokale, en kantine og flere kontorer.


Lønnen kan man jo altid konkurrere på. Men de medarbejdere, der udelukkende går efter en god løn, de forsvinder ofte også hurtigt igen. Men har man det godt, der hvor man er, så bliver man.

Peter Sørensen, direktør i R.M. Spåntagning


For alene siden Peter Sørensen indtrådte som direktør to år tilbage i tiden, er der kommet tre nye medarbejdere til, så de i alt er 25 mennesker på stedet. Og planen er, at flere skal følge.

- Vi vil meget gerne have flere kvalificerede medarbejdere til at søge herud, og der er det vigtigt, at man tænker kreativt, så man kan trække dem til, siger Peter Sørensen.

- Lønnen kan man jo altid konkurrere på. Men de medarbejdere, der udelukkende går efter en god løn, de forsvinder ofte også hurtigt igen. Men har man det godt, der hvor man er, så bliver man,konstaterer han.

Om R.M. Spåntagning

  • R.M. Spåntagning blev stiftet som anpartsselskab i 1990.
  • Virksomheden er i dag ejet af blandt andet John Damkjær, Jørgen Rosenmeier, Jørgen Knap og Peter Sørensen som de største aktionærer.
  • Virksomheden holder til i Rask Mølle og har sit navn derfra.
  • R.M. Spåntagning er en underleverandør, som drejer og fræser forskellige emner i primært rustfri stål.
  • De laver blandt andet lynkoblinger til vandslanger, der gør det let at klikke slangen direkte på en vandhane udendørs. De laver dyser, der bliver brugt til at rengøre procesanlæg. Og de laver også et af de elementer i supermarkedernes dankort-terminaler-holdere, som gør det muligt at vippe terminalen op og ned.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce