Annonce
Tørring Folkeblad

Replik: Kære Søren, det vil vi da også…

Mads-Peder Winther Søby. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Kære Søren Vanting. Jeg er slet ikke for lille til at ønske jer tillykke, hvis I får flere (nogle) byrådsmedlemmer efter næste kommunalvalg.

Jeg synes dog, du gør (i et læserbrev 17. januar, red.) som i det gamle ordsprog: "En kritiker er en mand uden ben, som viser andre, hvordan man skal springe."

Jeg tænker, alle partier ønsker den bedste undervisning for eleverne i skolen. I SF vil vi endda være med til at finansiere den - hvor står I i det spørgsmål?

Det er udmærket, at I ikke vil spare på kulturen og turismeområdet, men er det ikke på tide at give begge et løft? Kulturen har trange kår p.t.

Ældreområdet er ikke uvæsentligt, men i SF mener vi, at det særligt er de svageste og mest udsatte ældre, der virkelig trænger til en hjælpende hånd.

Du nævner den offentlige transport, og ja, måske er der noget at kigge efter i sømmene der, men store, tomme busser kan hverken kommunens kasse eller miljøet være tjent med!

Derudover er infrastruktur mange ting, Søren. Det handler også om sikre skoleveje, gode cykelstier, alt sammen noget, vi i SF har kæmpet for og fået gennemført mange steder.

Det er prisværdigt, Søren, at I vil Hedensted Kommune og endda skabe en mønsterkommune. Det vil vi vel alle, og på mange måder har vi jo allerede en dejlig og mønsterværdig kommune!

Du vil have nationens øjne på vores lille kommune - nuvel, det rygtes, at hele nationen allerede kigger mod initiativet Compas her i Hedensted Kommune.


Du nævner, at virksomhederne er bedre tjent uden de røde partier, men faktum er, at Dansk Industri gav Hedensted Kommune en tredjeplads i erhvervsvenlighed i 2020.

Mads-Peder Winther Søby


Du nævner, at virksomhederne er bedre tjent uden de røde partier, men faktum er, at Dansk Industri gav Hedensted Kommune en tredjeplads i erhvervsvenlighed i 2020 (vel at mærke efter tre år med en flertalsgruppe bestående af blandt andet røde partier).

Sidst, så skriver du, at I ønsker øget tilflytning og vil være garant for velorden. Jeg betvivler ikke denne del, men er det så simpelt?

Jeg tror stadigvæk på, at mennesker ikke flytter til en kommune, de flytter til et sted! Hvis det sted ligger i Hedensted Kommune, så skal de have biodiversitet omkring sig, solide institutioner, lokalt sammenhold, kulturtilbud mm.

Desuden skal de ikke blot have en lille smag af Horsens eller Vejle i munden - de skal have Hedensted Kommune uden omsvøb, se det er ordentligt og ikke pakket ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 6

Annonce