Annonce
Tørring Folkeblad

Restriktioner udskyder sæsonåbningen i Givskud Zoo

Kamelerne og de øvrige dyr i Givskud Zoo får en ekstra lang ferie, inden der igen kommer gæster i parken. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Første åbningsdag bliver efter planen 27. marts.

Givskud: Der bliver ikke som vanligt muligt at bruge en del af sin vinterferie omgivet af dyr i Givskud Zoo - Zootopia.

Forsamlingsforbuddet og de øvrige coronarestriktioner sætter en effektiv stopper for dyreparkens program lørdag og søndag i uge 6 samt hele uge 7. I stedet satser Givskud Zoo - Zootopia på at kunne byde gæster velkommen til sæsonåbning 27. marts, om end det afhænger af, hvor omfattende myndighedernes coronaregler er til den tid.

- Vi ved endnu ikke, hvordan myndighederne vil tilpasse COVID-19 restriktionerne i Danmark, eller om restriktionerne bliver forlænget og påvirker parkens sæsonåbning i marts. Vi kan således endnu ikke svare på spørgsmål herom, og vi beder dig derfor om at have tålmodighed i denne usikre periode, oplyser Givskud Zoo - Zootopia i en pressemeddelelse.

Parken arbejder på en kompensationsordning, der skal gælde for dem, der har et års- eller kulturkort, og som altså ikke kan benytte det i forbindelse med vinterferien.


Vi ved endnu ikke, hvordan myndighederne vil tilpasse COVID-19 restriktionerne i Danmark, eller om restriktionerne bliver forlænget og påvirker parkens sæsonåbning i marts.

Givskud Zoo - Zootopia
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce