Annonce
Tørring Folkeblad

Nu går Katharina fra Tørring i luften med "De grønneste fingre"

Katharina Albrechtsen fra Tørring (yderst t.v.) TV-debuterer søndag 5. september i sæson to af blomsterdysten "De grønneste fingre" på TV Syd. På billedet ses også værten på programmet Dorte Callesen og Katharinas meddommer Gert Jensen. I baggrunden ses de seks deltagere. Foto: Tais Tullin/TV Syd
I hele uge 24 var et kamerahold i sving med at optage sæson to af TV Syd-programserien "De grønneste fingre", hvor den ene af de to dommere var Katharina Albrechtsen fra Tørring. På søndag 5. september vises det første program i serien.

Tørring: Anden sæson af TV Syd-programserien ”De grønneste fingre”, der blev optaget for tre måneder siden i oplevelsesparken Danfoss Universe i Nordborg på Als, skydes i gang søndag 5. september. Den ene af de to dommere er helt ny. Hun hedder Katharina Albrechtsen og er fra Tørring.

Den 42-årige blomsterdekoratør har boet i Tørring siden 1996 med mand og to teenagebørn. Til daglig arbejder hun hos Vesterport Blomster i Vejle, hvor hun har været ansat i 22 år. Hun er i sin tid udlært i Tørring hos Gartner Simonsen, hvor hun kom i lære som 17-årig i 1996.

Da TV Syd skulle ud at finde en ny dommer, spurgte de hende, idet hun er regerende Danmarksmester i blomsterbinding og skal repræsentere Danmark ved EM i Katowice i Polen i 2022. Hun har i det hele taget talrige titler på cv’et og har taget fagets dommeruddannelse, hvorfor hun ofte er afsted til fagkonkurrencer. Så fagligt var hun med andre ord rigtig godt klædt på til opgaven. Lige inden optagelserne gav hun dog udtryk for en vis nervøsitet her i avisen.

Annonce

Vil gerne udfordre sig selv

- Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, og det her er virkelig noget af en udfordring. Ikke så meget formidlingsdelen, for jeg er jo vant til at snakke med folk, holde kurser og formidle viden om faget, men mere det, at det skal foregå foran rullende kameraer. Det kan godt gå hen og blive en problemstilling for mig, men som Pippi siger: "Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sagtens, sagde Katharina dengang.

Og hvordan synes du så det gik?

- Det er jo et stort set-up, så jeg var meget nervøs og usikker på mig selv. Kunne jeg nu leve op til deres forventninger til mig? Der var mange kameraer, og stod jeg nu rigtigt, og fik jeg formuleret mine bedømmelser ordentligt og så videre og så videre. Det var lidt af en mundfuld, men samtidig var det jo også utroligt spændende at være med til, siger Katharina Albrechtsen, der dog kunne trøste sig med, at holdet bag produktionen viste hende masser af tillid.

Annonce

Fik masser af ros

- Når dagens optagelser var slut, fik jeg masser af ros, og det var selvfølgelig rart at vide, at jeg faktisk kunne levere det, de gerne ville have, selv om det dog ikke hjalp det store. Dagen efter var jeg akkurat lige så nervøs, siger Katharina, der også kæmpede med en anden ting.

- Det der med at sende folk ud af konkurrencen, det var altså lidt barsk, men det er jo ligesom en del af konceptet. Selvfølgelig bliver man også selv følelsesmæssigt berørt, når man skal sige farvel til en deltager, men det hjalp at få en god snak med dem hver især, når kameraet var slukket, siger hun.

Er du klar til en ny sæson?

- Holdet bag programserien har spurgt, om ikke jeg er klar i 2022, hvis de får lov til at lave en tredje sæson. Jeg har sagt, at jeg godt lige vil se denne sæsons afsnit, inden jeg svarer ja eller nej. Tænk nu, hvis jeg synes, at jeg er helt håbløs, griner Katharina, og fortsætter:

- Spøg til side - mavefornemmelsen er faktisk helt god, og selv om det er hårdt, omstændeligt og tidskrævende at lave TV på den måde, så hælder jeg faktisk til at sige ja tak, hvis der bliver en sæson tre, siger hun.

Det er jo et stort set-up, så jeg var meget nervøs og usikker på mig selv. Kunne jeg nu leve op til deres forventninger til mig?

Katharina Albrechtsen, blomsterdekoratør og dommer i blomsterdyst på TV Syd

Sæson to af "De grønneste fingre" kommer til at bestå af i alt syv programmer.

Til daglig arbejder Katharina Albrechtsen hos Vesterport Blomster i Vejle. Noget hun har gjort i 22 år efterhånden. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Klummen: Om høst og mørkning

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

14 svømmere, fire løbere, et fodboldhold og en enkelt kuglestøder hædret for sportsresultater

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Frisør lukker salon midlertidig på grund af coronasenfølger

Hedensted/Juelsminde Avis

SF: Vi vil investere i mennesker og anviser også penge

Tørring Folkeblad

Ny mandagsklub havde succes fra dag et

Tørring Folkeblad

Sognegård: Vi regner ikke med det bliver et problem at finde Sørens afløser

Tørring Folkeblad

Loppemarked skal skaffe penge til nye stole og borde

Tørring Folkeblad

Trods bugnende ordrebøger: Mangel på arbejdskraft får sognegårds-forpagter til at kaste håndklædet i ringen

Hedensted/Juelsminde Avis

Kristendemokraterne ønsker sig en ældrepleje i topklasse

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik om "trafikfarligt græs": Jeg efterlyser handling, så både trafiksikkerheden og trygge bilister igen kan forenes

Tørring Folkeblad

Lille landsby fejrer 100 års jubilæum: Skovby blev bygget af husmænd

Hedensted/Juelsminde Avis

Byrådsmedlemmer: Hedensted skal være Danmarks bedste kommune at være frivillig i

Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 36

Hedensted/Juelsminde Avis

Deltidsbrandmand gennem 10 år: Jan glemmer fødselsdage, men ikke datoen for sin første vagt

Hedensted/Juelsminde Avis

Vi vil gerne i valgforbund med KD og R, hvis Birgit Jakobsen fortsat vil pege på Kasper Glyngø som borgmester

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Skattestigning er ikke en farbar vej

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik til forslag om skattestigning: En meget let, men også en meget visionsløs tilgang til et budget på omkring tre mia. kr.

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Socialdemokratiet var tv-producent, ikke kommunen

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Hvor mon DF vil skære for at betale for ældrepolitikken?

Tørring Folkeblad

Se billederne: Sådan ser første halvdel af næsten tre mio. kr. dyrt aktivitetsområde ud

Hedensted/Juelsminde Avis

Virksomhed leverer syv frivillige brandmænd til trængt station: - Du behøver ikke at være Superman

Tørring Folkeblad

Forsinket genforeningsfest i Lindved

Hedensted/Juelsminde Avis

Vi nuværende medlemmer af seniorrådet håber på, at mange energiske afløsere står parat

Annonce