Annonce
Tørring Folkeblad

Sådan kommer du tørskoet over åen

Turen langs Slårup Å er ganske naturskøn, især når himlen er blå, som det var tilfældet onsdag i sidste uge. Foto: Ingrid Trier
Tørrings Greenteam har sikret en tørskoet gå-rute over åen, mens broarbejde står på.
Annonce

Tørring: Broarbejdet i Tørring er i fuld gang, men selvom de motoriserede køretøjer derfor må ud på lidt af en omvej for at komme fra den ene ende af byen til den anden, har de gående flere muligheder.

Sidste weekend trak Tørring GreenTeam nemlig arbejdshandskerne på og lagde flis ud på en sti-forbindelse vest for byen. Stien går via Solfang, Gudenåparken langs Slårup Å og tværs over det gamle stadion ved spejderhytten.

- Vi har lagt et lag flis, så det nu er muligt at gå over et ellers meget sumpet område. Håber, I alle kan nyde gåturen i det ret smukke område, lyder det fra Greenteamet i et opslag på Facebook-gruppen Tørring Opslagstavle.

Avisens udsendte har testet ruten og kan bekræfte, at der både er smukt, og det kan lade sig gøre uden at få våde tæer.

Ruten er ca. 70 meter længere end at følge vejen Bredgade/Aagade og er mere egnet til gående end til cyklister.

En ny gangbro er i øvrigt ved at blive opført ved siden af den eksisterende vejbro. Indtil den er færdig, er det muligt at gå - mellem gravemaskinerne - over vejbroen.

En tredje mulighed for at passere til fods mellem de to bydele er via Hjertestien øst om byen ud mod kæret. Stien går fra Sønder Fælledvej til Bredgade eller Torvegade. Alt efter, hvad udgangspunktet er, er ruten dog ca. tre gange så lang som de to øvrige forbindelser over åen.

Den midlertidige gangbro over Gudenåen ved Bredgade er under opførsel. Indtil den er færdig, er det forsat muligt at passere over vejbroen. Foto: Ingrid Trier

Tørring Green Team har kørt en del flis udover det gamle stadion ved spejderhytten. Foto: Ingrid Trier
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce